• A +
  • A -
  • print
  • Send videre

Gør det nemmere at rejse med instrumenter

18.06.2012

Det internationale musikerforbund, FIM, som DMF er en del af, har startet en online underskriftsindsamling med henblik på at gøre det nemmere for musikere at tage deres instrumenter ombord på fly. Skriv under her.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          FIM vil med resultatet af underskriftsindsamlingen anmode EU-kommissær Siim Kallas om at tage højde for musikernes transportproblemer på flyrejser. 

Anledningen er at EU-forordning 261/2004 om flypassagerers rettigheder, i skrivende stund, er under revision.

Professionelle musikere, der er afhængige af flytransport med deres instrumenter, når de skal udføre deres arbejde, løber ofte ind i uforudsigelig og ofte uretfærdig behandling af flyselskaber i Europa. Sådanne situationer resulterer i tabte jobmuligheder.

Det er et problem mange danske musikere kender til og som DMF løbende er i dialog med flyselskaberne om. MUSIKEREN har flere gange skrevet om problematikken.

Klik nedenfor og skriv under:
Nyheder fra MUSIKEREN

Er du Årets nye jazznavn?

04.09.2015

Er du ung komponistspire på den danske jazzscene, og skal dit værk i hænderne på DR Big Bandet? Deadline for indsendelse af musikværker i konkurrencen Årets nye jazznavn er den 1. oktober.

Esbjerg Ensemble er lukningstruet

03.09.2015

Esbjerg Ensembles ti musikere står til at miste deres job fra 2018, hvis kommunen gennemfører de millionbesparelser, den har foreslået i det netop offentliggjorte budget.