• A +
  • A -
  • print
  • Send videre

Gør det nemmere at rejse med instrumenter

18. jun. 2012

Det internationale musikerforbund, FIM, som DMF er en del af, har startet en online underskriftsindsamling med henblik på at gøre det nemmere for musikere at tage deres instrumenter ombord på fly. Skriv under her.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          FIM vil med resultatet af underskriftsindsamlingen anmode EU-kommissær Siim Kallas om at tage højde for musikernes transportproblemer på flyrejser. 

Anledningen er at EU-forordning 261/2004 om flypassagerers rettigheder, i skrivende stund, er under revision.

Professionelle musikere, der er afhængige af flytransport med deres instrumenter, når de skal udføre deres arbejde, løber ofte ind i uforudsigelig og ofte uretfærdig behandling af flyselskaber i Europa. Sådanne situationer resulterer i tabte jobmuligheder.

Det er et problem mange danske musikere kender til og som DMF løbende er i dialog med flyselskaberne om. MUSIKEREN har flere gange skrevet om problematikken.

Klik nedenfor og skriv under:
Nyheder fra MUSIKEREN

De vandt Carl Prisen 2015

17.04.2015

I går løb den tredje uddeling af Carl Nielsen Prisen af stablen. Opkaldt efter en af Danmarks største komponister fejrer den årlige pris musikalske talenter i alle genrer med en fællesnævner, der...

Snart klar til DMF Livepris og Talentpris 2015

15.04.2015

Den 11. maj uddeles DMF Livepris og Talentpris for andet år i træk. Hør sidste års vindere af Talentprisen Electric Elephants og Frederik Valentin, fortælle, hvordan det går med...