• A +
  • A -
  • print

Meld dig som kandidat...

25.11.2019

Vær med til at gøre Danmarks bedste instrumentforsikring endnu bedre, og meld dig som kandidat til DMF Forsikrings generalforsamling.

Meld dig som kandidatDer er desværre sket en fejl i forbindelse med offentliggørelsen af bekendtgørelsen om opstilling af nye kandidater jf. vedtægterne. Vi har derfor valgt at fristen, som starter i dag forlænges fra de oprindelige 14 dage til 21 dage. Det betyder, at fristen for at melde sig som ny delegeret til DMF Forsikrings generalforsamling udløber den 16. December 2019.

 

DMF Forsikring søger delegerede til generalforsamlingen. Da DMF forsikring er medlemsejet, kan alle der har tegnet en forsikring stille op som delegeret.

 

Vil du være med til at udvikle og forbedre DMF Forsikringsselskab, så har du nu mulighed for at melde dig som kandidat til delegerede i Generalforsamlingen. Vi søger nye kandidater fra hele landet, der har lyst til og interesse for at bruge erfaringer, kompetencer og viden om musik, økonomi og forretningsudvikling.

 

Medlemsejet og medlemsstyret

DMF Forsikring er ejet af medlemmerne, og derfor har du som medlem mulighed, ret og pligt til at have indflydelse på, hvordan din forsikring fungerer. Vi håber derfor, at en bred medlemsskare på tværs af alder, musikgenrer og køn vil melde sig som delegerede, som er forsikringens øverste styrende organ.

 

Hvordan bliver jeg delegeret?

Hvis du kunne være interesseret i at stille op som delegeret til generalforsamlingen, eller kender en god kollega med flair for økonomi og forretningsudvikling, skal du sende en mail til DMF Forsikring og anmelde dit kandidatur senest d. 16. December 2019. 

 

Sammensætning af de delegerede

DMF Forsikring er ejet af de 2600 medlemmer, der har tegnet en forsikring. 15-35 medlemmer bliver valgt som delegerede for tre år ad gangen og har mulighed for at stille op med sit kandidatur til forsikringsselskabets bestyrelse, hvor man vælges for tre år ad gangen. Generalforsamlingen holdes én gang årligt. I 2020 er det inden udgangen af april, hvor de nye delegerede konstitueres. Kandidater til generalforsamlingen skal derfor være fundet inden udgangen af 2019.

 

Er du interesseret, så meld dig gerne som kandidat delegeret til generalforsamlingen på mail hg@dmf.dk

 

Kontakt:

Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet så kontakt direktør for DMF Forsikring G/S Henrik Gundersen på hg@dmf.dk eller mobil 28 434 233