• A +
  • A -
  • print

12 lokalafdelinger på Mariefestival

06.09.2017 af Anine Fuglesang DMF

”Hvis det her kan ske i Ansager, kan der ske alting alle steder.” Sådan lyder det fra en begejstret Hanne Elkjær, formand i DMF Aalborg, efter weekendens Mariefestival i Ansager.

Den heldige vinder blev Uffe Okkels Birch, som på dagen fik sms om det glade budskab. Desværre passede timingen ikke til et billede af den glade vinder. Til gengæld er der så ét af den glade udtrækker, Helge Engelbrecht. (Foto: Frank Nielsen)

12 lokalafdelinger var tilstede, da der i weekenden blev afholdt Mariefestival i Ansager. 500 musikere, 200 koncerter og 20 scener stod klar til at tage imod publikum i den blide septembersol, og det var på alle måder en hyggelig og rar oplevelse.

Det fortæller Hanne Elkjær, formand i DMF Aalborg, der oplevede af møde flere af sine medlemmer, selvom de var langt hjemmefra.

Det var en kanon hyggelig festival, og det er et fantastisk arbejde, Helge Engelbrecht har lavet gennem årene. Hvis det her kan ske i Ansager, kan der ske alting alle steder. Man bliver glad, når man kommer til så lille en by og oplever, at der er musik alle steder. Og selvfølgelig skal DMF være tilstede og bakke op om noget, der er så smukt som Mariefestival

Samme begejstring deler formand for DMF Aarhus, Lars Kiehn.

Det er ualmindeligt velorganiseret. Meget ordnede forhold og det var spændende at være med, hvilket for mit vedkommende var første gang. Og det var fedt at være sammen med nogle af de andre dmf’ere og få lejlighed til at drøfte andre ting, end vi normalt gør.

DMF’s lokalafdelinger var mødt op for at give råd og vejledning og fortælle om DMF’s arbejde i lokalområderne og landsdækkende.

Vinder af konkurrence

I DMF’s telt var der blandt andet mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde et sæt formstøbte høreværn fra Audiovox. Den heldige vinder blev Uffe Okkels Birch.

Formålet med konkurrencen var at gøre opmærksom på ”Pas På Hørelsen”, som er en informationskampagne om ”Sund omgang med lyd”.  ”Pas På Hørelsen” drives af DMF og den danske høreapparatsvirksomhed GN Hearing og med god hjælp fra Audiovox, som løbende laver formstøbninger for DMF-medlemmer til både høreværn og til in-ear monitors.

Pas På Hørelsen er i øvrigt stolte af at kunne præsentere Helge Engelbrecht som det musikalske omdrejningspunkt til en række Pas På Hørelsen arrangementer i november.

Klik her, hvis du vil følge med i tid og sted for arrangementerne

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder