• A +
  • A -
  • print

25 år i Dansk Musiker Forbund

15.08.2018 af Karen Bendix DMF

I 25 år har faglig rådgiver Esben Laursen arbejdet for Dansk Musiker Forbund. Det fejres med en reception i Aarhus d. 22. aug.

Kom og fejr Esben Laursens 25 års jubilæum i Dansk Musiker Forbund d. 22. august i Aarhus (Foto: Karen Bendix).

I 25 år har faglig rådgiver Esben Laursen arbejdet for Dansk Musiker Forbund, hvor han har hjulpet og rådgivet musikere og musikundervisere med a-kasseudfordringer, skattesager og alt muligt andet.

Esben sidder til dagligt i DMF Aarhus kontorer og er ansat i Dansk Musiker Forbunds sekretariat. Han er selv overrasket over, at der allerede er gået 25 år.

Hold da op som tiden går. I august har jeg været ansat i DMF i 25 år. Det har været spændende og sjovt, så det skal da fejres. Derfor vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil frelse mig fra skrivebordet, skærmen, telefonen, paragrafferne, satserne, reglerne osv. denne dag.

Sådan fortæller Esben Laursen, der holder reception i Dansk Musiker Forbunds lokaler i Aarhus onsdag d. 22. august. Her vil medlemmer af Dansk Musiker Forbund, kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset bydes velkommen med specielbrygget øl til lejligheden – 25 Ale og musik med J. D. Haring.

Esben opfordrer til ikke at komme med en gave, men i stedet købe en koncertbillet eller noget god musik til dig selv.

Dørene er åbne på DMF-kontoret, Vestergade 19, 2. 8000 Aarhus C, onsdag d. 22. august i tidsrummet kl.14 – 16.30, og alle medlemmer, kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset er meget velkomne.