• A +
  • A -
  • print

Afskedsreception for Steen Jørgensen

31.10.2016 af Birgitte Theresia Henriksen DMF

Kom og sig ordentligt farvel til Steen Jørgensen, faglig sekretær i DMF gennem 28 år, den 17. november.

Steen Jørgensen (foto: Morten Fischer)

Efter 28 år i arbejdstøjet i musikernes tjeneste siger Steen Jørgensen tak for denne gang og går på pension. Kom og sig ordentligt forvel til ham og få en lille forfriskning hos Dansk Musiker Forbund den 17. november kl. 15-17.

Steen Jørgensen, der går på pension ved udgangen af 2016, har blandt andet haft ansvar for overenskomsterne for de faste orkestre. Derudover har han varetaget en lang række andre opgaver omkring statslige og kommunale forhandlinger, spillesteder, tariffen og alt muligt andet.

Steen Jørgensen brænder for musikernes arbejdsvilkår, og det har gennem alle årene været en drivkraft og garant for de resultater, der er opnået i forhandlinger om musikernes vilkår. Han vil blive savnet for sin grundighed og tæft af medlemmerne, og som en enorm faglig kompetence og vellidt kollega og medarbejder i forbundet.

Vel mødt til Steen Jørgensens afskedsreception den 17. november kl. 15-17 hos Dansk Musiker Forbund, Sankt Hans Torv 26.

Nyheder fra MUSIKEREN

Elektronisk musik ud af subkulturen

20.09.2017

Ny rapport afdækker den danske elektroniske musikscene og synliggør interessen for organisering og professionalisering.

Audi ruller ind på Det Kgl. Teater

19.09.2017

Kunstnere og erhvervslivet skal være bedre til at samarbejde, hvis der skal holdes gang i budgetterne. Sådan lyder opfordringen fra tidligere musiker og brandingekspert Christian Have, efter Det Kgl....

Relaterede nyheder