• A +
  • A -
  • print

Billigere DMF Forsikring til alle

01.10.2014 af Morten Fischer DMF

DMF Forsikring er ved fællesskabets hjælp blevet en succes. Med en opdateret instrumentliste kan alle DMF-medlemmer nu gratis forsikre instrumenter og grej for op til 10.000 kr.

Det er nu gratis at forsikre for 10.000 kroners udstyr i DMF's instrumentforsikring. Du skal bare tilmelde dig og udfylde/indsende instrumentlisten.

Fra 1. oktober bliver DMF’s instrumentforsikring billigere. De første 10.000 kroners udstyr bliver nu gratis at forsikre, hvilket svarer til en besparelse på 264 kroner årligt for dig, der allerede har en forsikring.

TILMELD DIG: DMF Forsikring

Tilgodese de loyale brugere og tiltrække nye

”Vi vil gerne belønne de loyale medlemmer, der har været med til at skabe grobund for et solidt forsikringstilbud til glæde for alle. Så har du allerede en forsikring hos DMF bliver præmien derfor automatisk nedjusteret på din kontingentafregning for oktober,” siger Søren Wrist om den nye prisstruktur, der træder i kraft 1. oktober.

Nye forsikringstagere – begynd her

Hvis du som DMF-medlem endnu ikke har forsikret dine instrumenter hos DMF Forsikring, kan du nu få forsikret for 10.000 kroners grej helt gratis. Har du forsikret for fx 20.000 kroner koster det nu kun 22 kroner månedligt.

DET KOSTER DET: Se priser for forsikringen *

Sådan gør du

Ønsker du at tilmelde dig DMF Forsikring kan du gøre det online her på hjemmesiden. Her kan du også hente Excel-filen ”Instrumentlisten”, som skal udfyldes og returneres pr. mail.

Forsikringen er først gældende, når vi har bekræftet modtagelsen af din instrumentliste med en oversigt over det grej, du ønsker at forsikre! Listen kan indeholde alt inden for musikproduktion: fx musikinstrumenter, lyd- og lysudstyr, elektronisk udstyr som computer, tablets, kamera m.m.

TILMELD DIG: DMF Forsikring


OM DMF Forsikring

Medlemsejet forsikringsselskab

DMF Forsikring G/S er medlemsejet af de p.t. 2.500 DMF-medlemmer, der har valgt at tegne en instrumentforsikring. Medlemstilfredsheden er helt i top blandt brugerne og økonomien er stærk, blandt andet på grund af et faldende antal skader. Derfor har DMF nu valgt at brede tilbuddet ud til at være gratis inden for de første 10.000 kroners forsikrede instrumenter. 

Hurtig hjælp, når skaden er sket

DMF Forsikring er kendt for at tilbyde en meget musikervenlig ordning, hvor fokus er på service og kvalitet med hensyn til at få musikerne gjort kampdygtige til næste spillejob, når skaden er sket.
”Vores mission er at musikerne efter en skade skal kunne spille næste job med tilsvarende udstyr, så de ikke mister indtægt,” slår Søren Wrist fast.

DET KOSTER DET: Se priser for forsikringen *

DMF Forsikring i 10 år

I april 2014 fyldte DMF Forsikring G/S 10 år. I jubilæumsåret runder selskabets egenkapital 8,6 mio. kroner og opfylder dermed lovgivningens krav mere end fem gange. Skadesprocenten har været faldende over årene, hvilket indikerer, at medlemmerne passer på deres grej og dermed også deres forsikringsselskab.

LÆS MERE: DMF Forsikring


Skattefradrag for forsikring

Udgiften til instrumentforsikring kan trækkes fra i skat, når man er professionelt udøvende musiker. ”Skattebesparelsen er ca. 30 % eller mere. Det afhænger af, hvilken kommune man bor i, og om man er lønmodtager, honorarmodtager eller selvstændigt erhvervsdrivende,” fortæller DMF’s skatterådgiver, Trine Budtz.

Nyheder fra MUSIKEREN

Musikere belønnes for at tage chancer

17.05.2018

Statens Kunstfond investerer i både fornyelse og kontinuitet med 239 arbejdslegater til danske komponister.

Spil Dansk søger musikere og sangskrivere

17.05.2018

Spil Dansk søger lige nu professionelle musikere og sangskrivere til syv projekter rundt om i landet.

Relaterede nyheder