• A +
  • A -
  • print

Bliv klar til den kommende årsopgørelse

19.02.2018 af Trine Budtz

Dansk Musiker Forbunds vejledning til årsopgørelsen/selvangivelsen er opdateret, så alle kan være klar til den kommende årsopgørelse d. 12. marts 2018.

SKAT åbner officielt sluserne for den kommende årsopgørelse mandag den 12. marts 2018.

Dansk Musiker Forbunds skatterådgiver Trine Budtz har i den anledning opdateret Dansk Musiker Forbunds vejledning til årsopgørelsen/selvangivelsen.

Du finder den her

Hvis du modtager en årsopgørelse allerede pr. 12. marts, og du har rettelser til den, så anbefales det altid, at du foretager rettelserne senest 1. maj. Rettelser efter denne dato betragtes principielt som en genoptagelse af årsopgørelsen. Ved genoptagelse er der risiko for, at man kommer til at afvente en længere sagsbehandling, før man kan få en ny årsopgørelse med det rettede tal.

Hvis du har spørgsmål vedr. skat, som ikke lader sig besvare ved at læse vejledningen, er du velkommen til at sende dit spørgsmål til Trine Budtz på tb@dmf.dk. Vær gerne i god tid, da Dansk Musiker Forbund får mange henvendelser i marts-juni, og der kan således være ventetid.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder