• A +
  • A -
  • print

Dansk Musiker Forbund er i dialog med myndighederne

15.03.2020

Dansk Musiker Forbund er i dialog med de offentlige myndigheder -  først og fremmest Kulturministeriet. Men også kulturordførerne og Statens Kunstfond. Dansk Musiker Forbund har også bedt om hjælp hos vores hovedorganisation FH.  

”Vi sendte i går vigtige tal vedrørende omfanget af de mange aflysninger, der har ramt vore medlemmer til Kulturministeriet. Og jeg har en klar forventning om, at Kulturministeriet arbejder for, at I medlemmer kan blive omfattet af nogle af regeringens mange nødhjælpspakker," siger Dansk Musiker Forbunds formand, Anders Laursen, og fortsætter:

”Samtidig arbejder vi også på, at dagpenge-, sygedagpenge- og kontanthjælpsregler bliver lempet, så de - den akutte situation taget i betragtning - kan komme jer freelancemusikere og også selvstændige til gode.

”Påbudsloven” – Lov om ændring af lov om foranstaltninger mod smitsomme sygdomme og andre overførbare sygdomme - er vedtaget, men vi kender pt. endnu ikke det nærmere indhold af påbuddene. Hvis du derfor har et arrangement, der bliver aflyst begrundet med corona, opfordrer vi fortsat til, at du kontakter forbundet for at få individuel rådgivning. Du kan på alle hverdage komme i kontakt med forbundets medarbejdere BÅDE på telefon 35 240 240 og pr. mail. Du kan døgnet rundt sende DMF en mail på dmf@dmf.dk.