• A +
  • A -
  • print

DMF Forsikring får ny direktør

31.08.2018 af Anine Fuglesang DMF

Elena Hove-Aggerholm er ny direktør i DMF Forsikring og overtager posten efter Søren Wrist, der stopper efter 15 år. ”Det er et guldæg, jeg overtager,” lyder det fra den nye direktør.

"Jeg starter med at lære alle instrumenterne at kende", lyder det fra Elena Hove-Aggerholm, der er ny direktør i DMF Forsikring. Hun overtager efter Søren Wrist, der startede forsikringsselskabet for knap 15 år siden. (Foto: Anine Fuglesang)

Efter knap 15 år som direktør i DMF Forsikring stopper Søren Wrist. DMF Forsikrings nye direktør hedder Elena Hove-Aggerholm, og Elena er født og opvokset i forsikringsverdenen. Hun kommer fra en stilling som Direktør for en forsikringsformidler og har tidligere været ansat i Finanstilsynet. Nu glæder hun sig til at lære musikernes verden at kende.

Gennem 15 år har Søren Wrist opbygget en forretning, der yder en stor og uvurderlig hjælp for medlemmerne.

Anders Laursen, formand for Dansk Musiker Forbund, udtaler:

Søren har med stor succes bygget DMF G/S op fra bunden og skabt en bundsolid forretning, som er til stor glæde og gavn for vores medlemmer, og som vi er ham meget taknemmelige for.

I øjenhøjde med medlemmerne

Da Søren Wrist startede i 2004 lød opgaven: Du skal stifte et forsikringsselskabet på to måneder. Det lykkedes for ham. Siden har Søren Wrist opbygget en sund forretning, og altid med ét motto for øje: Hvis man er korrekt forsikret, skal man kunne spille på tilsvarende udstyr uden tab af job. Med andre ord; hvis et medlem får en skade, skal der altid findes en løsning, så de er klar til det næste job, der står i deres kalender. Uanset skade. Uanset tidshorisont.

Søren Wrist fortæller:

Opskriften til succes er at kende medlemmerne og deres arbejdsvilkår, og de arbejdsvilkår matcher ikke forsikringsbetingelserne i den moderne verden. Når man er musiker, skal man kunne opbevare sit gear og grej i bilen eller på spillestedet. Tingene kan derfor nemt blive stjålet, men vi dækker simpel tyveri, fordi vi ved, at det at opbevare instrumenter og grej sådanne steder, er et vilkår for musikerne. Det er der ingen andre selskaber, der gør. Men vi stoler på medlemmerne.

En stor del af DMF Forsikrings succes gennem årene er også, at man her arbejder i øjenhøjde med medlemmerne. Betingelserne er all risk, forsikringen dækker i hele verden, og der er ingen selvrisiko.

Derudover opererer man ikke med afskrivning hos DMF Forsikring. I traditionel forsikring sker der fradrag i erstatningen efter alder og brug – det sker ikke hos DMF Forsikring. Her erstattes efter værdien af et tilsvarende instrument.

Søren Wrist fortæller:

Det nytter ikke noget, at medlemmer får 30-40 procent af, hvad det vil koste at købe et nyt instrument. De skal kunne købe et tilsvarende instrument, så de kan spille deres job.

DMF Forsikring er et guldæg

Elena Hove-Aggerholm ser frem til at kaste sig over opgaven. Hun kender Søren Wrist gennem sit arbejde hos Tilsynet og betegner DMF Forsikring som et veldrevet økonomisk og sundt foretagende.

Elena Hove-Aggerholm fortæller:

Forsikringer har altid handlet om mennesker og om at hjælpe dem, når uheldet er ude. Og som jeg kan se, er det måden, hvorpå DMF Forsikring er drevet på. Metoden er den gode, gammeldags og sunde forsikringsvirke. Der er på markedet set større digitalisering, hvor der forsøges med forskellige digitale løsninger. Mange har dog erkendt, at det ér mennesker, vi har med at gøre. Så samtidig med at være gammeldags i måden at drive forretning på, er DMF Forsikring både moderne og innovativ. Her er virkelig tale om et guldæg.

Noget af det første, Elena Hove-Aggerholm vil kaste sig over som ny direktør, er at lære medlemmerne og deres vilkår og verden at kende.

Og så skal jeg klistre væggene til med billeder af instrumenter, så jeg kan lære de fleste af dem at kende.

Dejligt at hjælpe

Når Søren Wrist ser tilbage på de 15 år som direktør i DMF Forsikring er det med stor glæde.

Det har været fantastisk at arbejde med musikerne og lære dem at kende. Der er mange af medlemmerne, som jeg kender særdeles godt. Dejlige, kreative og søde mennesker, og det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dem.

DMF Forsikring er midt DNA, så det er svært at skulle slippe det. Men jeg slipper ikke musikken.

Søren Wrist stopper i dag, fredag d. 31. august.