• A +
  • A -
  • print

DMF Forsikring har reddet mig flere gange

20.10.2015 af Birgitte Theresia Henriksen DMF

Guitarist og sangskriver Birgitte Bjørn har haft sit musikergear i karambolage med både ild og øl og har haft stor glæde af sin instrumentforsikring, som hun kalder en ”kæmpe tryghed”.

Instrumentforsikringen betyder en kæmpe tryghed for mig som musiker," siger Birgitte Bjørn (foto: Litzie Lundberg)

 ”Instrumentforsikringen har reddet mig flere gange,” siger Birgitte Bjørn, der fik brug for sin instrumentforsikring første gang på et spillejob på Falster med bandet Gasoline. En publikummer står pludselig og råber og peger, og Birgitte Bjørn vender sig om og ser sin Rivera-forstærker i flammer.

”Jeg bliver lidt panisk, men kontakter DMF forsikring og sender en skadesanmeldelse ind, og så går alting hurtigt. Beskeden lød på at få forstærkeren repareret hurtigst muligt, og forsikringen dækkede skaden, som viste sig at være nogle ledninger, der var gået overgang i,” siger Birgitte Bjørn, der havde sin elskede Rivera tilbage på næste job ugen efter.

Totalskadet med øl

En anden skade skete på en ellers stille arbejdsaften hjemme med en øl og den bærbare computer. Men Birgitte Bjørn får lavet en forkert bevægelse, og øllen vælter ned i computeren.

”Jeg hiver alle stik ud, slukker computeren og vender den. Og jeg lægger den på en radiator og føntørrer den. Derefter virker den tilsyneladende fint, men for en sikkerheds skyld kontakter jeg en reparatør for at høre, hvordan jeg skal forholde mig. Han fortæller, at bundkortet kan have taget skade, og jeg skynder mig derfor at kontakte DMF forsikring, som råder mig til at melde skaden, selvom computeren tilsyneladende virker. Det viser sig at være et godt råd, for efter ganske kort tid begynder computeren at lave nogle seriøse crash, så jeg ikke kan arbejde på den.”

Spritny computer dagen efter

Birgitte Bjørn kontakter DMF forsikring igen og afleverer computeren til reparatøren. Computeren viser sig at være totalskadet, men hun får oplyst af DMF Forsikring, at hun med det samme kan gå ud og købe en ny computer, så dagen efter sidder hun med en spritny computer og kan arbejde normalt igen.

”Den hurtige respons fra forsikringen betyder, at jeg ikke er blevet forsinket i mit arbejde eller har skullet undvære mit gear på jobs. Jeg er meget glad for forsikringen og undrer mig, når jeg taler med musikere, der ikke har deres gear forsikret. For mig betyder det en kæmpe tryghed som musiker, og jeg vil gerne sige tusind tak til Søren og Nicole i DMF forsikring for hurtig respons og mega god service!”

Med DMF Forsikring har du gratis forsikring af dine instrumenter og musikgrej op til 10.000 kr.

LÆS MERE: www.dmf.dk/forsikring


Om Birgitte Bjørn:

Guitarist, sangskriver og videomager. I eget band "Nettie has a boyfriend" og guitarist i bandet Gasoline.


http://www.dmf.dk/forsikring

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder