• A +
  • A -
  • print

DMF forsikring søger delegerede

12.10.2018 af Karen Bendix DMF

Vær med til at gøre Danmarks bedste instrumentforsikring endnu bedre, og meld dig som kandidat til DMF Forsikrings generalforsamling.

DMF Forsikring søger delegerede til generalforsamlingen. Da DMF forsikring er medlemsejet, kan alle der har tegnet en forsikring stille op som delegeret.

Vil du være med til at udvikle og forbedre DMF Forsikringsselskab, så har du nu mulighed for at melde dig som kandidat til delegerede i Generalforsamlingen. Vi søger nye kandidater fra hele landet, der har lyst til og interesse for at bruge erfaringer, kompetencer og viden om musik, økonomi og forretningsudvikling.

Medlemsejet og medlemsstyret

DMF Forsikring er ejet af medlemmerne, og derfor har du som medlem mulighed, ret og pligt til at have indflydelse på, hvordan din forsikring fungerer. Vi håber derfor, at en bred medlemsskare på tværs af alder, musikgenrer og køn vil melde sig som delegerede, som er forsikringens øverste styrende organ.

Hvordan bliver jeg delegeret?

Hvis du kunne være interesseret i at stille op som delegeret til generalforsamlingen, eller kender en god kollega med flair for økonomi og forretningsudvikling, skal du sende en mail til DMF Forsikring og anmelde dit kandidatur senest d. 9. november.  

Sammensætning af de delegerede

DMF Forsikring er ejet af de 2600 medlemmer, der har tegnet en forsikring. 15-35 medlemmer bliver valgt som delegerede for tre år ad gangen og har mulighed for at stille op med sit kandidatur til forsikringsselskabets bestyrelse, hvor man vælges for tre år ad gangen. Generalforsamlingen holdes én gang årligt. I 2019 er det inden udgangen af april, hvor de nye delegerede konstitueres. Kandidater til generalforsamlingen skal derfor være fundet inden udgangen 2018.

Er du interesseret, så meld dig gerne som kandidat delegeret til generalforsamlingen på mail eha@remove-this.dmf.dk.  

Kontakt:

Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet så kontakt direktør for DMF Forsikring G/S Elena Hove-Aggerholm på eha@remove-this.dmf.dk

Læs mere om DMF Forsikring her   

Se forsikringens vedtægter her