• A +
  • A -
  • print

DMF i Mariehaven

29.08.2017 af Karen Bendix DMF

I weekenden åbner Mariefestival i Ansager, hvor 11 lokalafdelinger fra DMF vil være tilstede.

På Mariefestival spiller over 500 musikere i løbet af tre dage.

Når årets Mariefestival åbner fredag d. 1. september vil 500 musikere, 200 koncerter og 20 scener stå klar til publikum. En del af musikerne vil også være tilstede i DMF’s telt, hvor 11 lokalafdelinger fra hele landet er mødt op for at give råd og vejledning, og fortælle om DMF’s arbejde i lokalområderne og landsdækkende.

I DMF-teltet vil der bl.a. være mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde et sæt formstøbte høreværn fra Audiovox. Derudover er Gateway - DMF’s distributionsselskab - tilstede for at give tips og tricks til egne udgivelser.

Udover et hav af koncerter indenfor folk-, folke- og festmusik vil der søndag være en Festivalgudstjeneste i Ansager Kirke og en Farvel og tak for i år-koncert, hvor en lang række af festivalens medvirkende kan opleves i nye og spændende konstellationer.

Læs mere her: www.mariefestival.dk

Nyheder fra MUSIKEREN

Elektronisk musik ud af subkulturen

20.09.2017

Ny rapport afdækker den danske elektroniske musikscene og synliggør interessen for organisering og professionalisering.

Audi ruller ind på Det Kgl. Teater

19.09.2017

Kunstnere og erhvervslivet skal være bedre til at samarbejde, hvis der skal holdes gang i budgetterne. Sådan lyder opfordringen fra tidligere musiker og brandingekspert Christian Have, efter Det Kgl....

Relaterede nyheder