• A +
  • A -
  • print

DMFs kollektive rettighedsmidler uddelt

30.11.2016 af Karen Bendix DMF

Jazz, klassisk, rock, pop, folk. 42 musikprojekter har modtaget 533.700 kr. fra DMFs uddeling af de kollektive rettighedsmidler.

Bolværket er et af de bands, der har modtaget støtte fra DMF's kollektive rettighedsmidler. (Foto: Litzie Ann-Charlotte Lundberg)

Det er den brede vifte af musikere og musikalske projekter, der har modtaget støtte fra DMF’s kollektive rettighedsmidler. 279 musikere, bands og ensembler har ansøgt, og 42 projekter er udvalgt til at modtage støtte på mellem 6000 kr. til 14.000 kr.

Uddelingen er foretaget af en jury bestående af musikere fra forskellige stilarter. De sidder for to år ad gangen, så denne uddeling er denne jurys sidste uddeling, inden der udvælges en ny.

Musikerne i juryen er Hannah Schneider, Katrine Ottosen, Rune Braager, Marcus Winther-John, Morten Alfred Høirup, Maria Franz, Mads Bærentsen, Christian Windfeldt, Vibeke Bonde Persson og Jeannette Balland.

De kollektive rettighedsmidler bliver uddelt hvert halve år. Og fra i år foregår ansøgningerne via et nyt elektronisk ansøgningssystem, som juryen har arbejdet i.

Se listen over modtagere her.

Se mere om ansøgningsfrister her.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder