• A +
  • A -
  • print

Er du timelønsansat i staten?

09.07.2018 af Jesper Hvolby Christensen DMF

Er du ansat efter statens timelønscirkulære på fx konservatoriet eller universitetet? Så giv besked til Dansk Musiker Forbund.

Der skal snart optages forhandlinger om at overenskomstdække det område, som i dag er dækket af statens timelønscirkulære dvs. cirkulære om timelønnet undervisning samt censorvederlag. Dansk Musiker Forbunds centralorganisation på statens område (kaldet CO10) skal sammen med andre centralorganisationer i gang med at kortlægge og forhandle området.

Derfor skal vi i Dansk Musiker Forbund skaffe os et overblik over, hvor mange medlemmer, der er timelønsansat efter cirkulæret fx på landets musikkonservatorier og universiteter, samt hvor mange timer medlemmerne er ansat til.

Hvis du er ansat efter statens timelønscirkulære, bedes du sende en mail til chefjurist Jesper Hvolby Christensen på jc@dmf.dk med angivelse af navn, stilling, ansættelsessted samt det timemæssige omfang af ansættelsen. Gerne inden d. 24. august.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder