• A +
  • A -
  • print

Få mest muligt ud af dit kontingent - tag på kursus!

30.08.2016 af Peter Poulsen DMF

I efteråret afholder Artlab/DMF en lang række musikerkurser i hele landet. Som DMF-medlem er det meget billigt at deltage.

Fra september til november holder Artlab/DMF cirka 60 specialiserede musikerkurser i hele landet, og som DMF-medlem er det meget billigt at deltage med kursuspriser fra nogle få hundrede kroner for en halv dag/aften.

Med Artlab/DMFs aktiviteter har du en gylden mulighed for at holde dig fagligt opdateret, tilegne dig kompetencer, holde dig fysisk og mentalt i form eller snuse til nye karrieremuligheder. Og på vores kurser, workshops, events og musikermøder er du sammen med både kolleger og branchespecialister, så du har rig lejlighed til at pleje dit netværk.

Efteråret 2016 byder blandt andet på følgende workshops:

Business og karriere:

PR, Facebook, Instagram og Snapchat, Skatteregnskab for honorarmodtagere, Tænk Stort!, Lav selv promotion for dine koncerter, Professionel YouTube brand channel, kirkemusiker? 360 graders profilering for festmusikere og karrierestrategier for sangskrivere.

Sang, spil og komposition:

Electronica som fremmedsprog, Kreativitet og udvikling, orgelspil, åndedrætsbevidsthed, library music, livelyd og sangskrivning.

Musikproduktion/IT:

Indspilning, mix, Logic, Pro Tools og fire dage i studiet.

Krop og bevægelse:

Yolates, sanger- og blæserkropstræning, grundtræning, yoga for stemmen og mindfulness.

Kurser for musikere, der underviser:

Rytmisk korledelse, Anne Rosing metoden 1+2

Du finder og tilmelder dig alle aktiviteterne på www.artlab.dk. 

Vi ses på kursus!