• A +
  • A -
  • print

Få testet din hørelse på Copenhagen Guitar Show

20.09.2017 af Torben Kruse DMF

Gæster på Copenhagen Guitar Show kan få testet deres hørelse helt gratis.

Få testet din hørelse gratis på Copenhagen Guitar Show.

Som noget nyt tilbyder Pas På Hørelsen i år gæsterne på Copenhagen Guitar Show at få taget høreprøver. I en øvecontainer, væk fra messens larm, vil audiologer fra Pas På Hørelsens faste samarbejdspartner Audiovox tilbyde gratis høreprøve med en efterfølgende gennemgang af resultaterne. Få testet om der er hul igennem over 4 kHz, og om du får alle de sprøde toner med fra din nye Martin-guitar.

Høreprøver er som synstest. Det gør ikke ondt, det er hurtigt overstået, og vigtigst af alt så får du vished om, om dit vigtigste instrument, hørelsen, er i fin form. Eller om der er brug for at beskytte ørerne i højere grad, eller om der er skader, som måske kan rettes op med den seneste digitale teknologi inden for høreapparater.

Hvor er vi?

Mød os i Østerbrohuset den lørdag den 30. september kl. 10.00–18.00 og søndag den 1. oktober 10.00–17.00. 

Forhåndsreserver din høreprøve

Hvis du vil være sikker på at komme til på et bestemt tidspunkt, så send en mail til tk@dmf.dk. Så reserverer vi en tid til dig.


Mød guitarist Dennis Flacheberg

På Copenhagen Guitarshow kan du møde den danske guitarist Dennis Flacheberg, der på fortæller om sine erfaringer med in-ear monitors, hvordan de giver ham et mere transparent lydbillede og ikke mindst, hvordan de hjælper ham med at passe på hørelsen.

Læs mere her 

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder