• A +
  • A -
  • print

Gateway artister får nyt statistikværktøj

06.02.2018 af Jesper Christiansen DMF

Ny tjeneste hos Gateway Music giver dig mulighed for at lære dit publikum bedre at kende

Med det nye dashboard kan du få indsigt i, hvor i verden og på hvilke tjenester, din musik bliver downloadet og streamet.

Udgiver du musik gennem Gateway Music får du nu adgang til et dashbord, hvor du kan se en række relevante statistik- og analyse værktøjer. Dashboardet gør det muligt at følge daglige ’trends’ på udgivelser og tracks, så du bl.a. kan få indsigt i, hvor i verden og på hvilke tjenester din musik bliver downloadet og streamet. På den måde har du mulighed for at lære dit publikum bedre kende og få indsigt i, hvordan du mere effektivt kan nå ud til nye musikforbrugere.

Med informationerne kan du danne dig et overblik over, hvor det giver mening at sætte ind med fx kampagner på sociale medier, radiopromotion og booking af jobs, ligesom du kan bruge informationerne som dokumentation til at lave aftaler i udlandet og til at søge om transportstøtte og licensaftaler. Med dashboardet kan du måle effekten af dine strategier og få indikationer om, hvad der virker. Du kan rette kampagner til løbende, alt efter hvilke tracks, der bliver købt og streamet, og du kan få inspiration til, hvad du måske skal gøre anderledes næste gang, du udgiver musik.

Informationerne fra dashboardet kan bl.a. være nyttige ift.

  • Planlægning af strategi ved udgivelser
  • PR- og promotion kampagner
  • Booking af spillejobs