• A +
  • A -
  • print

Gramex afliver studieliste i papirform

18.03.2019 af Anine Fuglesang DMF

Fra d. 1. april 2019 er det slut med at anmelde udgivelser til Gramex i papirform. Fremover skal det ske online.

Foto: NordWood Themes

Skal du anmelde en udgivelse til Gramex efter 1. april, skal du gøre det online, hvis du er medlem af Gramex som pladeselskab – uanset om du gør det på vegne af et stort musikselskab med hundredvis af udgivelser hvert år, eller du selv udgiver din musik en gang hvert femte år.

Gramex afliver nemlig den gamle studieliste-blanket for at spare print og papir og gøre det nemmere og hurtigere at få registreret nye udgivelser.

Er du allerede ved at udfylde en af de ‘gamle’ studielister, så se at få den tastet færdig og sendt afsted. Efter 1. april modtager Gramex den ikke længere hverken vedhæftet en mail eller på post – kun anmeldt online.

Sådan anmelder du udgivelser fra 1. april

1) Er du medlem af Gramex som pladeselskab?

Hvis du har udgivet før og allerede er medlem af Gramex som pladeselskab, skal du anmelde udgivelser online via dit medlems-login.

Klik på ‘Opret ny produktion’ og udfyld felterne. Husk, at du skal logge ind med dit Gramex-nummer som pladeselskab og ikke som udøvende kunstner for at anmelde udgivelser.

2) Er du ikke medlem af Gramex som pladeselskab?

Hvis det er første gang, du udgiver, har du af gode grunde ikke noget Gramex-nummer som pladeselskab. Derfor kan du ikke anmelde via vores medlems-login. Det gælder også, hvis du kun er medlem som kunstner og ikke tidligere har udgivet musik. Du kan i stedet første gang hente en studieliste under punkt 2.

Få en intro den 21. marts kl. 16-18

Har du ikke tidligere anmeldt online eller af en eller anden grund ikke fået det til at fungere, kan du komme til intromøde hos Gramex d. 21. marts på Gammel Kongevej 11-13 klokken 16-18. Her vil der være en fælles introduktion samt mulighed for at prøve systemet af og få vejledning undervejs.

Tag gerne din laptop med og husk dit Gramex-nummer som pladeselskab og en adgangskode til Dit Gramex.

Tilmeld dig hos bke@gramex.dk senest den 18. marts.

Læs mere på Gramex’s hjemmeside