• A +
  • A -
  • print

Gramex-penge til gode?

23.06.2015 af Morten Fischer

Har du medvirket på en udgivelse eller selv udgivet musik, der er blevet spillet i radio/tv inden for de sidste tre år? Så har du måske penge til gode hos Gramex. Tjek listerne over udgivelser.

Gramex

Måske har du penge til gode, hvis du har medvirket på en udgivelse inden for de seneste år, som ikke er indberettet til Gramex.

Gramex sikrer at vederlag til både de medvirkende kunstnere og pladeselskabet fordeles korrekt. Det kan de gøre, når de får studielister på udgivelserne.

"Lige nu mangler vi studielister på 2.266 udgivelser, der alle har været afspillet i radio eller tv inden for de seneste tre år," melder Gramex og fortsætter:

"Vi har lavet nogle lister over disse udgivelser og opfordrer dig - uanset om du er kunstner eller pladeselskab - til at undersøge, om du har udgivelser med på listen."

SE LISTERNE: Oversigt over manglende studielister (Udøvende musikere)

På Gramex' hjemmeside har du også mulighed for at udfylde en studieliste online eller downloade en studieliste til udfyldelse.

Er du i tvivl om du måtte have penge til gode, er der hjælp at hente via denne tjekliste.

Få besked direkte

Du har også mulighed for at tilmelde dig en nyhedsliste, så du får besked direkte i din indbakke, når oversigten er blevet opdateret.

Hvis du gerne vil tilmeldes, så send en mail til Mette Bomholt på mbo@remove-this.gramex.dk med dit navn, evt. Gramex-nr. og e-mailadresse.

Udgivelser i 2015

Husk at sende Gramex studielister på 2015-udgivelser senest den 31. december. Så er du sikker på at få penge for afspilninger i 2015 til næste juni.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt på tlf.: 33 85 32 00 eller på info@remove-this.gramex.dk

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder