• A +
  • A -
  • print

Husk dit karrieretjek

30.06.2015 af Astrid Bigoni DMF

Det en fordel at være nyuddannet. DMF tilbyder nu ikke kun tre måneders gratis medlemskab af forbundet og a-kassen, men også et gratis karrieretjek.

Vil du være klar på dine mål og din karrierevej, er et karrieretjek sikkert noget for dig. Det er en del af det tilbud om tre måneders gratis medlemskab, som DMF tilbyder nyuddannede.

Et karrieretjek er en én-til-én session, hvor du får sparring på din karriere. Fokus for dit karrieretjek kan for eksempel være dine indtægter som musiker eller din jobmodel. Du kan også få vendt dine planer, strategier, ønsker og udfordringer, ligesom du kan få ideer til at skyde et par genveje til en bæredygtig musikerkarriere.

”Det har givet mig nyt mod på at starte nye projekter, hvor jeg før var mere tilbageholdende. Det har også givet mig større mod på at arbejde med opgaver, jeg måske ikke tidligere fandt den store interesse for. Men nu pludselig giver det god mening, for jeg er blevet mere strategisk og velovervejet i udviklingen af min karriere,” siger Simon Nykjær, der som nyuddannet har været igennem et forløb på Artlab, der også involverede et karrieretjek.

Det er coaches fra Artlab, der giver dig sparring og det foregår enten på DMF i København på Sankt Hans Torv 26, eller via Skype.

Du bestiller dit karrieretjek her.