• A +
  • A -
  • print

Inspirationsdag for selskabsmusikere

20.03.2017 DMF

Dygtige musikere giver inspiration, når de sjællandske DMF-afdelinger inviterer til musikermøde søndag den 2. april i Ringsted.

Vi mødes på Overdrevskroen i Ringsted og starter med kroens søndagsbuffet. Derefter har vi inviteret tre dygtige musikere, to fra Jylland og en fra Sjælland til at give os ny inspiration: 

  • Kim Jensen kommer fra Esbjerg. Han spiller på Physis Piano og Korg PA 4X samt fodbas og diverse moduler. PA’et hedder Turbo Sound og Allan & Heath mixer. Kim forstår at udnytte sit grej optimalt, så hans musikalitet får frit “spil”. Kim er en fremragende musiker og sanger, der tillader sig at spille numre med megen tyngde.
  • Tom Vom - alias Tom Frederiksen kommer fra Roskilde og har også været med i mange år. Han spiller guitar og bygger primært sit repertoire op omkring guitar og stemningsfuld sang og desuden til danserepertoire midi som backing. Han udnytter effektivt en vocalizer til at give flere sangstemmer, som styres fra guitaren, vi får eksempler på hvor elegant, det kan gøres, og Toms musik er meget stemningsfuld. PA er Bose Compact.
  • Axel Boel kommer fra Århus og har spillet hele sit liv. Axel er en fantastisk musiker, og han har brugt meget tid og mange penge på et meget avanceret setup med Nord Stage og Yamaha Motif ES keyboards, samt Roland XV5080 modul. Desuden indgår Midas Venice mixer, Mac computer, Mainstage og Showtime samt  Elka fodbas. PA er D&B D12, E12 og E15.

Der er mulighed for at nærstudere grejet og musikerne til inspiration og selvfølgelig hyggeligt kollegialt samvær.

Buffetten koster 160 kr og 80 kr for medlemmer.

Øl og vand koster 10 kr - så kan det ikke blive billigere.

Alle er velkomne, også ikke-medlemmer og ledsagere. Der er ingen tilmelding - bare mød op.

Tid og sted:

Søndag den 2. april kl. 13-17 på Overdrevskroen, Roskildevej 513, 4100 Ringsted

Med venlig hilsen

De sjællandske DMF-afdelinger

Evt. spørgsmål til formand i DMF Østsjælland, Tommy Jo, på tj@remove-this.dmfo.dk eller 70231810.