• A +
  • A -
  • print

Kom godt og gratis i gang med DMF, kurser og a-kasse

10.06.2015 DMF

Tillykke med din uddannelse og med dit valg af musik som levevej. DMF tilbyder nyuddannede tre måneders gratis medlemskab af fagforening og a-kasse. Husk 14-dages-reglen!

Tre måneders gratis medlemskab i DMF, a-kasse samt adgang til kurser og karrieretjek hos Artlab plus gratis forsikring af 10.000 kroners grej. Det er DMF's tilbud til nyuddannede musikere.

Brug Dansk Musiker Forbund som samarbejdspartner og backup i dit musikerliv og bliv del af landets største kunstneriske fællesskab. Hos DMF hjælper vi dig med at udvikle dig som musiker, du kan udgive din musik, få hjælp til kontrakter, vejledning om ansættelse, skat og a-kasse, karrieresupport og få adgang til Danmarks bedste instrumentforsikring, hvor de første 10.000 kroners grej kan forsikres gratis.

Tre måneder gratis

Som nyuddannet får du:

Sådan gør du

  1. Meld dig ind eller skift status i a-kassen FTF-A senest 14 dage efter, at din uddannelse er afsluttet. Læs mere her 
  2. Meld dig ind i DMF – det er gratis de første tre måneder. Se hvordan her
  3. Book tid til gratis individuelt karrieretjek. Det foregår på DMF’s kursuscenter Artlab (København), DMF Aarhus eller via Skype. Du booker din tid her

Er du i tvivl?

Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål om a-kasse, rettigheder, karriere, kontrakter, forsikring, kurser og efteruddannelse. Så kom forbi DMF København på Sankt Hans Torv 26 eller DMF Aarhus i Vestergade 19 og få en snak.

  • Du finder mere information om DMF’s tilbud og services her på sitet www.dmf.dk
  • Læs om kurser, karriereudvikling, entreprenørskab og support på www.artlab.dk
  • For spørgsmål om a-kasse, kan du her kontakte vores a-kasserådgivere direkte

Vi glæder os til at møde dig i DMF - fagforeningen for professionelle musikere!


Artlab – også for dig som nyuddannet

Største udbud til musikere i Danmark:

”Jeg trængte til at få styr på min dagligdag, til ikke at bruge al min tid på administration og til at få fokus tilbage på det, det hele egentlig handler om: musikken, fortæller Rosa Munk Heiberg, dirigent og freelancer, der deltog på Artlabs kursus ’Freelancekunstner’.