• A +
  • A -
  • print

Kom til konference om psykisk arbejdsmiljø

03.02.2016 af Lene Hansen DMF

Det psykiske arbejdsmiljø skal styrkes i kommunerne, derfor indkaldes til konference om emnet den 11. april.

Ved den seneste overenskomstforhandling blev de kommunale parter enige om, at det psykiske arbejdsmiljø skal styrkes. Der blev derfor afsat midler til en indsats for at støtte det lokale samarbejde om det psykiske arbejdsmiljø.

Konference i Vejle sætter fokus på emnet

Som et af de første led heri afholdes en konference den 11. april i Vejle. Konferencen drejer sig bl.a. om hvordan SPARK (Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne) kan støtte arbejdspladserne, og hvordan man på de kommunale arbejdspladser kan arbejde med psykisk arbejdsmiljø.

Konferencen henvender sig til de kommunale arbejdspladsers TRIO (ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter), lokalemedarbejderudvalg samt øvrige medarbejderudvalgsniveauer og kommunernes HR- og arbejdsmiljøafdelinger. Du kan gøre din tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant opmærksom på konferencen.

Ledere og medarbejdere kan med fordel deltage sammen

Det vil være en god idé, at ledere og medarbejderrepræsentanter deltager sammen med henblik på at arbejde med den lokale indsats bagefter.

Information om programmet og tilmelding (senest 7. marts) sker via nedenstående link efter princippet først til mølle.

TILMELD: www.kl.dk/sparkkonference

LÆS MERE: www.sparkweb.dk

Nyheder fra MUSIKEREN

Elektronisk musik ud af subkulturen

20.09.2017

Ny rapport afdækker den danske elektroniske musikscene og synliggør interessen for organisering og professionalisering.

Audi ruller ind på Det Kgl. Teater

19.09.2017

Kunstnere og erhvervslivet skal være bedre til at samarbejde, hvis der skal holdes gang i budgetterne. Sådan lyder opfordringen fra tidligere musiker og brandingekspert Christian Have, efter Det Kgl....

Relaterede nyheder