• A +
  • A -
  • print

Kom til Musikerdag i Aarhus

15.09.2015 DMF

Mød Søren Balsner (Carpark North), Marie Frank, Stefan Facius (Heartbeat Music), Anders Bøtter (DRP3 & P6Beat), Signe Tobiassen (Nelson Can), I’ll Be Damned og mange flere og få også taget afstøbninger til formstøbte øreproppper. Det foregår i Aarhus 17. september kl. 16:30 til 22.

Få lavet formstøbte ørepropper, få feedback på jeres materiale fra kyndige musikere og branchefolk, få taget pressefotos og kom til clinic og koncert med I’ll Be Damned. Der vil være instrument- og geartest og masser af tips til at få karrieren på gled i ’Act As Business’ med Jesper Mardahl og Signe Tobiassen fra Nelson Can.

LÆS OGSÅ: Musikerdag i Aarhus med spot på grej, talent og hørelsen

Få også inputs af Kristian Koch til at optimere jeres sceneoptræden og bliv klogere på, hvordan musikken kommer i radioen med DR’s Anders Bøtter. Hør om Gateway Music. Kom og hør musik, network, hyg og hæng ud i baren.

Det meste er gratis og du kan læse mere om hvor de forskellige programpunkter foregår i Aarhus på www.dmf-aarhus.dk/musikerdag-2015  eller på Facebook.

Musikerdag 2015 i Aarhus er et samarbejde mellem Musikforeningen MONO, Dansk Musiker Forbund og ORA og foregår 17. september kl. 16:30 til 22:00. 

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder