• A +
  • A -
  • print

Lockout-varsel er modtaget

12.03.2018 af Nanna Klingsholm DMF, OK18

Dansk Musiker Forbund har nu modtaget varslingsskrivelser fra det statslige og kommunale område.

Musikskolelærere i hele landet bliver ramt af lockout. Ligeledes bliver repetitørerne på Det Kongelige Teater og musikerne i Det Kongelige Kapel samt musikerne i Aarhus Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester ramt af lockout.

Finansministeriet, Kommunernes Landsforening og Regionerne oplyste den 7.3., at et omfattende lockoutvarsel er på vej, og at en lockout vil træde i kraft den 10. april.

Dansk Musiker Forbund har nu modtaget varslingsskrivelser fra det statslige og kommunale område. Vi ved derfor nu, at alle musikskolelærere i hele landet bliver ramt af lockout.

Ligeledes bliver repetitørerne på Det Kongelige Teater og musikerne i Det Kongelige Kapel samt musikerne i Aarhus Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester ramt af lockout.  

Indtil videre skal medlemmerne gå på arbejde som normalt. Vi håber naturligvis på, at der indgås et forlig inden konfliktens ikrafttræden, men hvis det ikke sker, er man ved ikrafttrædelse af en konflikt frigjort fra dine arbejdsforpligtelser, og man skal ikke møde på arbejde.  

De berørte medlemmer har fået direkte besked.  

Dansk Musiker Forbund følger naturligvis udviklingen tæt, og vi vil løbende opdatere hjemmeside, Facebook, twitter (@formandDMF) og sende direkte mails.  

Har du spørgsmål, skal du kontakte dmf@dmf.dk eller på telefon 35240240.

Nyheder fra MUSIKEREN

MUSIKEREN delbar og læsevenlig

11.12.2018

Online og app-versionen af Fagbladet MUSIKEREN er blevet opdateret, og er nu meget mere læsevenlig og delbar, med mulighed for at dele artikler direkte til sociale medier og mail.

På jagt efter musiktalenter

03.12.2018

47 projekter med støtte fra Statens Kunstfond gør en ekstra indsats for de interesserede børn og unge, der skal blive særligt dygtige til musik. Et af projekterne finder vi i Haderslev.

Relaterede nyheder