• A +
  • A -
  • print

Mød DMF på Roskilde Festival

01.07.2015 DMF

Fra onsdag til lørdag er Dansk Musiker Forbunds Sort Scene åben i Backstage Village for musikere, musikbranche og andre interesserede. Kig forbi. Der er traditionen tro Sort Time med lidt godt til halsen og mulighed for at møde dine venner og kolleger.

Igen i år har DMF rejst Sort Scene i Backstage Village på Roskilde Festival. Du finder os i medieby-området bagved Orange Scene, hvor DMF's relax-område under navnet Sort Scene er åbent hver dag fra onsdag til lørdag.

Du kan møde repræsentanter fra DMF, MUSIKEREN og Gateway, der vil fortælle om forbundets mange aktiviteter som kurser, Pas På Hørelsen, forsikringer, medlemskab og meget andet. Kig forbi og hør mere eller få blot lidt godt til ganen og en hyggesnak mens du hviler benene i de bløde stole og finder lidt skygge for den bagende sol.

Kom forbi når vi holder Sort Time og mød dine venner, kolleger og ligesindede. Tidspunkt offentliggøres på Sort Scene under festivalen. På gensyn.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder