• A +
  • A -
  • print

Musikermøder: Karriere i musikbranchen?

13.10.2015 DMF

I efteråret byder DMF på flere møder med Søren Andersen, musiker, og Mikael Højris, branchekonsulent i DMF, der sammen er på road trip i hele landet.

Musikermøde med Mikael Højris og Søren Andersen i hele landet om karriere i musikbranchen. (foto: Birgitte Bjørn)

Mød Søren Andersen, guitarist, producer, sangskriver og Mikael Højris, branchekonsulent i DMF, på turné på Sjælland, i Jylland og på Fyn med anekdoter og cool facts, hvad der skal til for at leve og overleve i musikbranchen. Altsammen musikermøder under titlen Dit&Dat. Alle er velkomne.

VIDEO: SE TEASER TIL MØDET

Hvordan får du en pladekontrakt, hvordan bliver du ”bass-vikar” i DAD, og hvordan undgår du at begå alt for mange fejl? Det er noget af det, som de to erfarne herrer fortæller om til efterårets musikermøder i DMF-regi.

Søren Andersen vil fortælle om at været booker, producer, studiemanager, sangskriver, sanger, guitarist, pladeudgiver og om sit nyeste projekt: Electric Guitars.

Mikael vil fortælle om pladekontrakter, KODA-rettigheder, managementaftaler, streaming af musik ,og om hvordan man undgår at komme alt for galt afsted i musikbranchen.

Vel mødt i Aalborg, Viborg, Svendborg, København, Randers og Esbjerg!

VIDEO: SE TEASER TIL MØDET

Datoer og tid for Søren og Mikaels tour:

Tilmelding: Skriv til info@remove-this.dmf.dk med følgende i emnefeltet: Dit&Dat, dit navn og bynavn på der hvor mødet afholdes.

Om Søren Andersen:

Har taget sin uddannelse on the road, spillet med en lang række danske musikere og turneret verden rundt med bl.a. Mike Tramp, Marco Mendoza og Glenn Hughes. Senest han nar været ”bass-vikar” i DAD og turnerer flittigt med sit eget projekt: Electric Guitars. Han er desuden ”ambassadør” for bl.a. Yamaha Guitars, TC Electronics og Marshall Amplification. Læs mere: www.electricguitarsmusic.com

Om Mikael Højris:

Har en fortid som rockbassist, sanger, baggear-tekniker og tourmanager. Ansat som brancherådgiver i DMF og har i de seneste mere end 30 år rådgivet musikere og bands om alle tænkelige forhold indenfor musikbranchen. Læs mere: www.musikbranchen.dk

VIDEO: SE TEASER TIL MØDET

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder