• A +
  • A -
  • print

Mød SPOT, Roskilde Rising, Livecamp og Uhørt

11.11.2015

Musikermøde: Kunne du tænke dig at spille på en festival for upcoming musik? Hvordan kommer du i betragtning? Hvornår skal du tage kontakt og hvordan? Mød op hos DMF 18/11 og find ud af hvordan.

SENESTE NYT: På grund af det store antal tilmeldte til musikermødet om upcomingfestivaler vil der være adgang efter først-til-mølle. Dørene åbner kl. 18:30 og arrangementet starter kl. 19.


Dansk Musiker Forbund har inviteret bookerne fra nogle af de førende festivaler for upcoming musik: SPOT, Roskilde Rising, Livecamp og Uhørt inden for til et musikermøde med jer, der drømmer om at spille på lige netop deres scener.

Det foregår onsdag den 18. november hos DMF på Sankt Hans Torv 26, 3. sal. DMF sørger for lidt til ganen.

TILMELD: Facebookevent eller info@remove-this.dmf.dk (skriv "tilmelding dit & dat + dit navn + dato)

Festivalbookerne:

Esben Marcher (SPOT), Lauritz Jørgensen (Roskilde Rising), Mikkel Xavier Jonassen (Livecamp) og Jesper Krüger (Uhørt Festival). Spørgejørgen: Sven Houlberg (RAW, RUST)


DMF’s musikermøder under overskriften ”Hvorfor dit & hvorfor dat” introducerer musikere og aktuelle aktører i musikbranchen for hinanden til dialog i uformelle rammer.

I år er der blandt andet afholdt møder om Streaming som strategi, Karriere i musikbranchen (tour i hele DK), Kammermusik, fællesskab og fremtid, og som optakt til Copenhell Heavy - fra den tunge bluesrock i 70’erne til ekstremmetal m.m. i dag. Møderne er for musikere og musikinteresserede og er gratis.
Se DMF-kalenderen her: www.dmf.dk/kalender

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder