• A +
  • A -
  • print

Morgenmøde om diversitet i musikbranchen

15.12.2016 af Birgitte Theresia Henriksen DMF

Kom til morgenmøde med Mayhem Scenen fredag den 6. januar hos Dansk Artist Forbund i København.

Mayhem programsætter koncerter og performances med både etablerede og smalle navne fra ind- og udland, her Petra Flynt (CN). Foto: Brandon Valdivia.

Bliv inspireret til morgenmøde med Mayhem Scenen v. Maria Bertel og Johs Lund hos Dansk Artist Forbund i København. Snup en croissant og en god kop kaffe og få input på vej til arbejde kl. 9-10 fredag den 6. januar. Alle er velkomne.

Du møder musikkollektivet Mayhem på Nørrebro, der tiltrækker eksperimenterende kunstnere af begge køn. Maria Bertel og Johs Lund er begge musikere og med-initiativtagerne til spillestedet og øvekollektivet Mayhem. Siden starten har de arbejdet for at undgå stereotyper og været på udkig efter eksperimenterende kvalitetsmusik fra begge køn.

Kig forbi Dansk Artist Forbund og lad dig inspirere over en kop kaffe og en croissant. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, er gratis og åbent for alle.

Læs mere og tilmeld dig eventen på Facebook 


Kønsbalancen i musikken

Bag initiativet står Dansk Live, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, JazzDanmark og Gramex, som er gået sammen for at undersøge køns(u)balancen i den danske musikbranche. Organisationerne indsamler tal på diversitet i musikbranchen og bringer samtidig gode folk sammen på en række morgenmøder, der går på tur mellem organisationerne.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til de kommende events

  • Fredag den 3. februar, Dansk Musiker Forbund, tbc
  • Fredag den 3. marts, Gramex, tbc