• A +
  • A -
  • print

MUSIKERLIV: Kollektiver – Do It Together

17.11.2015 af Astrid Bigoni

Hvad får man ud af et fællesskab? Inden for alle genrer går musikere, bands, producere og sangskrivere sammen i kollektiver. Kom med til møde og hør nærmere om, hvordan man blandt andet kan hjælpe hinanden i kollektivet med udgivelser, events eller promotion.

Eget Værelse har eksisteret siden 2010. På mødet kan du høre, hvordan de arbejder som kollektiv.

Hvad får man ud af et fællesskab? Fremfor at se hinanden som konkurrenter, hjælper man hinanden i kollektivet med udgivelser, events eller promotion. Det kan blandt andet være med til at løfte både artister, bands og hele genrer.

Men hvordan skaber man de bedste vilkår for et kollektiv? Og hvordan kan medlemmerne drage nytte af hinanden?

Vil du etablere et kollektiv, melde dig ind i et, eller få ny inspiration til at arbejde sammen med andre, så kig forbi, når DMF inviterer til MUSIKERLIV: Kollektiver – Do It Together

  • OBS: Mødet er afholdt:
    Onsdag, den 25/11 kl. 15.30-18 i København, DMF, Sankt Hans Torv 26, 2200 København N

  • Næste møde:
    2/12 kl. 15.30-18 i Esbjerg, Dizzimizzlizzi, Torvegade 11, 6700 Esbjerg

Tilmeld dig ved at sende en mail til lr@remove-this.dmf.dk - husk at skrive om du vil med i København eller i Esbjerg.

På MUSIKERLIV: Kollektiver – Do It Together kan du møde Maria Diekmann fra Eget Værelse og Katrine Jacobsen fra Folk Oplysningen. Eget Værelse og Folk Oplysningen er to kollektiver, der har meget forskellige fokusområder og forskellige visioner:

Eget Værelse er et kunstnerkollektiv og en udgivelsesplatform. Det blev startet i 2010 af Maria Bertel, Jaleh Negari, Sonja LaBianca, Maria Diekmann og Anja Jacobsen. Eget Værelse består af de kunstneriske projekter, som de fem personer laver sammen, alene, eller i samarbejde med andre udenfor kollektivet. Eget Værelse indeholder lige nu følgende projekter: Selvhenter, Valby Vokalgruppe, Diekmann, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen og Oum.

Folk Oplysningen skaber koncerter, jams og workshops med udgangspunkt i det danske folkemusikmiljø.
Siden 2013 har de arrangeret velbesøgte folk- og verdensmusik arrangementer i København. De har også været forbi Folk & Fæstival i Esbjerg, og SPOT Festival. Mange af kollektivets medlemmer er også med til at arrangere begivenheder som folkemusikstævnet ROD.  De vil gerne sprede den gode stemning, som findes i det unge folkemusikmiljø.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder