• A +
  • A -
  • print

Musikermøde: Kom i betragtning hos musikselskaberne

30.09.2015 af Astrid Bigoni DMF

Kom med når DMF inviterer uafhængige musikselskaber til en snak om arbejdet med at udgive musik, og hvordan man som musiker, måske, kan tjene penge på det. I Aarhus den 21. oktober.

DMF’s musikermøder under overskriften ”Hvorfor dit & hvorfor dat” afholdes jævnligt i København og Aarhus. Møderne indbyder musikere og aktuelle aktører i musikbranchen til dialog i en uformel ramme.

Hvordan får du en pladekontrakt? Er der stadig penge at tjene på en udgivelse, og hvordan gør man? Og hvordan ser samarbejdet mellem musiker og musikselskab ud i dag?

Tre indie-musikselskaber Nordic Music Society (NMS), Target Group og ArtPeople/Offbeat kommer til Aarhus for at fortælle om, hvordan de samarbejder med musikerne, hvilke forventninger de har til musikerne, og om hvad man kan gøre for at få sin musik udgivet på et musikselskab.

Arrangementet er gratis for alle musikere og musikinteresserede. Tilmelding ved at klikke ’deltag’ på Facebookeventen  eller skriv til th@dmf.dk.

Repræsentanter fra musikselskaberne: Jon Madsen fra NMS (Nordic Music Society), Michael H. Andersen fra Target Group og Nicolaj Bundesen fra ArtPeople/Offbeat. Musiker og sanger Anders Pedersen (The DeSoto Caucus) styrer samtalen.

Tid og sted:

Den 21. oktober kl. 17.00-19.00 hos Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus(obs.datoen var oprindeligt den 7. oktober, men er flyttet)

(indgang via Pica Pica-cafeeen på åsiden af Vester Allé 15).

DMF byder undervejs på lidt til ganen.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder