• A +
  • A -
  • print

Ny sekretariatschef for DMF

25.10.2016 af Karen Bendix DMF

Chefjurist Nanna Klingsholm er ansat som ny sekretariatschef i Dansk Musiker Forbund

Nanna Klingsholm er ny sekretariatschef for Dansk Musiker Forbund, efter Sara Linell har valgt at stoppe.

Dansk Musiker Forbunds hovedbestyrelse har ansat forbundets chefjurist Nanna Klingsholm som sekretariatschef efter at Sara Linell har valgt at stoppe. Formand Anders Laursen takker Sara Linell for hendes arbejde for DMF og for DMF's medlemmer. 

Nanna Klingsholm har været ansat i forbundet siden april 2015, hvor hun har arbejdet med forhandling af overenskomster for musikere ansat i de faste orkestre og ensembler; ligesom hun før, under og efter kongressen har arbejdet med at opdatere og tilrette forbundets love. 

Tidligere har Nanna været ansat som chefjurist i Dansk Skuespillerforbund, hvor hun både forhandlede overenskomster for skuespillermedvirken i tv-produktioner i DR samt for operasolisterne på Det Kongelige Teater og rådgav Skuespillerforbundets freelanceansatte medlemmer.  

Formand Anders Laursen er rigtig glad for, at Nanna Klingsholm har sagt ja til stillingen som sekretariatschef:

”Nanna er en superdygtig jurist, der har et skarpt øje for faglige sager. Og samtidig forstår hun musikernes situation både som ansatte i orkestrene, men også de udfordringer både freelancere og selvstændige musikere står med i dag. Jeg er overbevist om, at både den politiske ledelse, sekretariatet og ikke mindst medlemmerne vil få rigtig megen glæde af Nannas faglighed og gode humør.” 

Selv glæder Nanna Klingsholm sig til sit nye arbejde:

”Jeg er rigtig glad for stillingen som sekretariatschef. Det er en virkelig spændende tid, vi er på vej ind i med DMF - både politisk med den nye hovedbestyrelse og i sekretariatet. Så jeg er klar til denne udfordring, og er allerede i fuld gang.”