• A +
  • A -
  • print

Nye medarbejdere i Dansk Musiker Forbund

12.06.2019 af Anine Fuglesang DMF

Dansk Musiker Forbund har blandt andet ansat ny chefredaktør på MUSIKEREN og ny direktør for DMF Forsikring.

Dansk Musiker Forbund har fået nye ansigter på Sankt Hans Torv. De nye medarbejder erstatter medarbejdere, der siden årsskiftet er stoppet i sekretariatet.

Henrik Gundersen er per 1. juni ny direktør i Dansk Musiker Forbunds Forsikring. Henrik Gundersen kommer fra en stilling som Adm. Direktør i Forsikring Danmark A/S.

Henrik Gundersen udtaler:

Jeg kommer fra det private- forsikringsmarked med fokus på de ”normale” forsikringer som hus, bil og indbo, og derfor er det en helt ny og spændende hverdag, der venter, og noget af det, jeg ser meget frem til, er at lære medlemmerne at kende. Det er vigtigt for mig, at der er stort fokus på kundetilfredshed og i det hele taget at drive en forsikringsforretning for medlemmerne, som er hele grundlaget for selskabet.

DMF Forsikring opfordrer i øvrigt alle medlemmer til at opdatere deres instrumentliste. Se mere i denne video med musiker Jimmy Colding.

Ny chefredaktør på MUSIKEREN

Journalist Rikke Tjørring overtager posten som presse- og kommunikationsansvarlig samt chefredaktør på Fagbladet MUSIKEREN. Rikke Tjørring, der startede i stillingen d. 1. maj, kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder hos Københavns Lærerforening og har tidligere været ansat hos bl.a. TV2 og Berlingske.

Om det nye arbejde udtaler Rikke Tjørring:

I musikere giver os andre mening i tilværelsen. At arbejde for jer, der skaber mening, er meget meningsfuldt for mig.

Ny jurist på musikskoleområdet

Derudover er Roxanne Bryan ansat per 1. juni som ny jurist i forbundet, hvor hun skal arbejde med det ansættelsesretlige område med særligt fokus på musikskoleområdet. Roxanne Bryan, der er uddannet jurist med speciale i arbejdsret fra Københavns Universitet i august 2018, kommer fra en stilling som konsulent i Uddannelsesforbundet.

Ny servicemedarbejder

Endelig har Dansk Musiker Forbund ansat Torben Engstrøm som servicemedarbejder pr. 1 juni.

Torben Engstrøm fortæller om jobbet:

Det gør mig glad, når andre bliver glade for den service, jeg yder. At føle sig værdsat blandt sine kolleger er en stor glæde.