• A +
  • A -
  • print

På kryds og tværs med DMF

18.09.2018 af Karen Bendix DMF

Syv inspirationsaftener for fest- og underholdningsmusikere rundt i hele landet.

På Kryds og Tværs med DMF er syv arrangementer rundt i landet for fest- og underholdningsmusikere i 2018-19. Første stop er Randers, hvor bl.a. The Jazz Pop Trio – feat. Janni Lavrsen fra Silkeborg spiller og fortæller. (pressefoto)

Vidensdeling, samarbejde og inspiration er nøgleordene for syv aftenarrangementer rundt om i landet for fest- og underholdningsmusikere. 

”Som fest- og underholdningsmusikere arbejder vi ofte alene eller spiller i små konstellationer. Det kan være svært at få kollegial sparring, inspiration og viden om, hvad der foregår blandt ens kolleger rundt om i landet. Derfor arrangerer vi i SEMU-udvalget (DMF’s udvalg for selskabsmusikere) en række events, der både skal skabe kollegialt fællesskab på tværs af afdelingerne og gerne tiltrække flere musikere, der arbejder som fest- og underholdningsmusikere,” fortæller Axel Boel og Erik Sletting, der er tovholdere på eventet for Dansk Musiker Forbund.

Fællesskab i lokalafdelingerne

Et andet formål med arrangementerne er at skabe flere aktiviteter med fagligt indhold i de mindre DMF-afdelinger, hvor rammen er sat, og indholdet skabes i fællesskab med lokalafdelingerne i regionen. Det er med til at styrke samarbejdet mellem afdelingerne, påpeger de to tovholdere. ’

På Kryds og Tværs med DMF’ tager rundt i hele landet til lokalafdelinger i Nordjylland, Nordvestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Sydsjælland og Nordsjælland fra oktober 2018 til april 2019. Til alle arrangementerne kan man udover socialt samvær opleve showcases med forskellige musikere, foredrag om nye jobmuligheder, coaching og faglig dygtiggørelse, instrument-demo’er og præsentation af DMF’s workshops og kurser. 

På kryds og tværs til Randers

Første stop er Randers d. 15. oktober, hvor man kan høre Outputband fra Randers, The Jazz Pop Trio feat. Janni Lavrsen fra Silkeborg og festmusiker Martin Pedersen fra Randers, der alle spiller til privat- og firmafester, receptioner m.m.

Der er ingen tilmelding – I kan bare møde op, og alle er velkomne. 

Dansk Musiker Forbund byder på en lille forfriskning.

Følg med på www.dmf.dk og Dansk Musiker Forbunds Facebook for tid og sted.