• A +
  • A -
  • print

Randers inspirerer festmusikere

02.10.2018 af Karen Bendix DMF

Bliv inspireret og opdateret som fest- og underholdnings musiker, ved Dansk Musiker Forbunds event "På kryds og tværs med DMF", hvor første stop er Randers.

"The Jazz Pop Trio" Featuring Janni Lavrsen fra Silkeborg spiller ved DMF arrangementet "På kryds og tværs med DMF" for og med fest- og underholdningsmusikere.

Dansk Musiker Forbund inviterer fest- og underholdningsmusikere til inspirationsaften i Randers med fagligt indhold i samvær med gode kollegaer.  Det foregår ved et åbent arrangement på

Restaurant Skovbakken i Randers 

mandag d. 15. oktober kl. 18.30 - 22.00

Her kan du bl.a. opleve tre forskellige festmusikere fortælle om deres musikerliv - hvordan de forbereder sig, spiller og booker deres job.   

Se og hør også det nyeste højtalersystem fra l’Acoustics “SYVA Colinear System”, og andre grejnyheder fra firmaet Matrix.

Dansk Musiker Forbund byder på en lille forfriskning i løbet af aftenen.

Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding - så mød op og tag en musikerven med.   

Om aftenens musikerne:  

OUTPUTBAND - Randers

Lasse Brask, Sang og Guitar /Morten Friis, Trommer/Martin Simonsen Piano / Anton Dyrby / Bas

Outputband begyndte som husorkester på pædagogseminariet, og kørte videre som partyband med fokus på stærk vokal. De spiller country, pop og rock til privatfester, konceptfester, firmafester, på cafeer m.m. Bandet kan bestilles som duo, trio og band.

web: www.outputband.com Facebook: www.facebook.com/pg/Outputbanddk  

The Jazz Pop Trio – feat. Janni Lavrsen - Silkeborg

Ole Hermansen, Klaver/Søren Straarup, Bas/Garo Kertesz, Trommer / Janni Lavrsen, vokal

The Jazz Pop Trio har spillet sammen i bal-orkesteret Candy siden 1990. I 2013 startede de “The Jazz Pop Trio” og fik senere Janni Lavrsen med på vokal. Repertoiret er jazzstandards og jazzificerede popnumre, som de spiller til privatfester, firmafester. Trioen kan bestilles som duo og trio. Ole spiller også en del solo klaver.

Facebook: www.facebook.com/TheJazzPopTrio  

Festmusiker Martin Pedersen - Randers

Martin Pedersen har været aktiv musiker i mere end 60 år og spiller på mange instrumenter, med klaver som hovedinstrument. Han dannede sit første jazzorkester “Tittino” i 1955, og har siden spillet med flere forskellige orkestre i både Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Frankrig. Derudover har han været akkompagnatør til revyer, kabaretter og for sangsolister, og optræder i dag både solo og i orkestersammenhæng.

Læs mere om "På kryds og tværs med DMF" på:

www.dmf.dk, www.musikeren.dk, DMF Facebook, Musikerens E-NYT m.m.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder