• A +
  • A -
  • print

Roskilde Warm Up

27.06.2018 af Karen Bendix DMF

Dansk Musiker Forbund er igen med til warm up på Roskilde Festival.

Dansk Musiker Forbund vil igen i år være tilstede i Artist Lounge bag Rising Scenen i dagene op til Roskile Festival.

Når Roskilde Festival åbner portene til årets hovedprogram næste onsdag, har der allerede været godt gang i scenerne rundt om i campingområdet med navne fra både det danske og udenlandske vækstlag.

Dansk Musiker Forbund vil igen i år være at finde backstage på Rising Scenen, som i år er flyttet til ny location.  

Musikernes pause

ORA og Uhørt koordinere Rising Artist Village, der fungerer som backstageområde for alle de optrædende på de to warm-up scener. I Artist Lounge er der mulighed for afslapning, netværk og hyggelig stemning med billig bar, bordfodbold og mulighed for massage.

Her vil også relevante aktører fra musiklivet være samlet fra bl.a. DUP, ORA, The Orchards (tidligere Phonofile) og DMF. Så har du behov for en snak om dit musikerliv er Dansk Musiker Forbund til stede.

DUP har bl.a. også en container med salg af musik, hvor de hver dage i Rising-dagene udlodder vinylen Sounds Like Roskilde, hvor 29 bands fra Rising og Countdown-scenen bliver præsenteret. Se mere om Sounds Like Roskilde her.

Vækstlagsrampe

De to hovedscener på campingområdet er Rising og Countdown scenerne. De præsenterer 27 upcoming-navne fra den danske og skandinaviske og internationale talentmasse, som debuterer på Roskilde.

I år er det bl.a. danske navne som Jada, Goss, Iris Gold, Emil Kruse og Marshall Cecil samt svenske Pale Honey og norske electronica-crush Sassy 009.

Tidligere navne der har været forbi Rising og Countdown, og senere er endt på Orange Scene er fx MØ, Benal, The Minds of 99, Nephew, Baby in Vain og Phlake.  

Gode råd til sommerens festivaler

Skal du spille på festival i år, kan du få gode råd fra Dansk Musiker Forbund med dig på vejen her.

www.roskilde-festival.dk