• A +
  • A -
  • print

Spilleklar igen på under en uge

27.10.2015 af Birgitte Theresia Henriksen DMF

Anders Kirkegaard var glad for den vejledning, han fik fra DMF Forsikring, da han stod som ”en lus mellem to negle” i en sag, der endte med et forlist pedalboard.

Anders Kirkegaard: "Jeg er utrolig glad for mit medlemskab af DMF, og i særdeleshed glad for min DMF forsikring" (foto: TeiCon)

Musikeren Anders Kirkegaard fik god brug for sin instrumentforsikring hos DMF, da han indleverede et stort pedalboard (G-system) til reparation.

”Det var en forholdsvis enkel skade, der skulle repareres. To knapper skulle sættes fast igen. Men grundet tidligere dårlige erfaringer med at få sendt et pedalboard afsted i en papkasse, valgte jeg at sende hele boardet inklusive alle smådele monteret i en flightcase,” forklarer han.

Pedalboardet var sendt til reparation hos musikforretningen og videre til en reparatør i Århus. Efter en måneds tid ringer Anders Kirkegaard så til reparatøren for at høre, hvor langt de er nået. Men får til sin overraskelse at vide, at fragtfirmaet, der stod for at sende boardet retur til musikforretningen, har forlist hans pedalboard.

Brug for at være spilleklar

En 60 dagens forsikringssag går nu i gang, fordi fragtfirmaet DPD skal have 60 dage til et lede efter boardet. Så nu var gode råd dyre, for boardet var jo netop sendt afsted i en periode hvor Anders Kirkegaard vidste, han kunne undvære det, og han havde brug for at være spilleklar igen ret hurtigt, da det skulle bruges til både øvere og jobs.

Anders Kirkegaard kontaktede DMF Forsikring.

”DMF forsikring var virkelig en kæmpe hjælp!,” understreger han. ”I første omgang var de vildt gode til at give mig råd og vejledning, for jeg følte mig lidt som en lus imellem to negle. Musikforretningen og reparatøren mente, at det var mit eget ansvar, fordi jeg havde sendt flere ting med, end hvad der egentlig skulle repareres. Samtidig var der ikke nogen hos musikforretningen, der havde protesteret imod, at jeg sendte det afsted i en flightcase.”

Sagen endte med, at reparatøren kun ville gå med til at dække flightcasen og selve G-system’et. Musikbutikken ville ikke dække noget, men gav dog 60 dages kredit på resten af delene, der beløb sig til små 10.000 kr.

”Da de 60 dage var gået, modtog jeg en regning, som DMF betalte! Jeg er utrolig glad for mit medlemskab af DMF, og i særdeleshed glad for min DMF forsikring,” kvitterer Anders Kirkegaard.

”Som jeg husker det, var jeg spilleklar igen, på under en uge!”

LÆS MERE: www.dmf.dk/forsikring


Om Anders Kirkegaard

Dimittend fra Rytmisk Musikkonservatorium januar 2015. Spiller guitar/laptop primært som sideman og har arbejdet med artister som Sebastian Lind, Jokeren, Caroline Castell, Mattis, Det Glemte Kvarter ft. Søren Ulrik Thomsen og mange andre.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder