• A +
  • A -
  • print

Støtte til Spil Dansk-koncerter

31.08.2015 DMF

Har du et anderledes koncertkoncept kan du søge støtte hos DMF til en Spil Dansk-koncert. Koncerten skal være i Spil Dansk-ugen, torsdag den 29. oktober 2015.

DMF opfordrer til deltagelse i en hel dags landsdækkende musikudfoldelse, for alle musikgenrer og alle dele af det danske musikliv.

Søg hos DMF

Alle organisationerne og DMF er med igen i år. Som DMF-medlem har du mulighed for at søge støtte til et arrangement.

Har du et anderledes koncertkoncept eller venue vil dette blive prioriteret - således at musikken også når derud, hvor den ellers ikke plejer at blive hørt. Den eksterne medarrangør/venueholder bør også bidrage til arrangementet, således at der ikke er tale om ”gratis musik" - det kan være i form af tariffer, anlæg, transport, lys og PR for arrangementet.

Sådan ansøger du

Sidste frist for ansøgning er den 15. september 2015. Ansøgningerne behandles herefter og du kan forvente svar senest den 6. oktober. Send ansøgning til: sh@remove-this.dmf.dk

Der kan søges til en koncert og en tarif pr. dmf-medlem. Der ydes ikke tilskud til musikere som allerede har opnået tilskud til samme projekt fra andre organisationer. Det kan være i form af tariffer, anlæg, transport, lys og PR for arrangementet.

OBS

Du sætter selv arrangementet op med kontrakt osv.

Husk at tilmelde dit arrangement på www.spildansk.dk, så det kan komme med i Spil Dansks program.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder