• A +
  • A -
  • print

Stort musikernetværk via ny app

25.01.2017 af Birgitte Theresia Henriksen DMF

Musician Search gør det lettere at finde andre musikere, skabe netværk og blive eksponeret. Gratis download indtil den 8. februar for DMF medlemmer.

Find eller bliv fundet som musiker med den nye app Musician Search, gratis for DMF-medlemmer

Alle medlemmer af Dansk Musiker Forbund tilbydes nu gratis download af den nye danske app Musician Search, som giver adgang til et potentielt set kæmpe musikernetværk. Tilbuddet gælder frem til den 8. februar.  

App'en er sponsoreret af DMF Forsikring.

Opbyg selv dit netværk

Med Musician Search App’en kan du kommunikere med musikerkolleger, bookere og andre på tværs af genrer og landegrænser. Som musiker kan du blandt andet finde lige den musiker, du står og mangler til en koncert eller turné, eller du kan selv blive fundet af musikkolleger, bookere og andre i branchen. Det kræver blot, at så mange musikere som muligt bruger app’en.

”Jeg synes, det er et superfint værktøj, Mads Pagsberg har udviklet. App’en rummer uendeligt mange muligheder, som enhver musiker kan have stor glæde af – ikke mindst når rigtig mange tager den i brug. Det håber vi medlemmerne vil,” siger DMF’s brancherådgiver Mikael Højris. 

App’en er er støttet af DMF Forsikring og gratis for alle medlemmer af DMF, hvis du downloader den senest den 8. februar 2017. Musician Search er udviklet af musiker, komponist og dirigent Mads Pagsberg. 

Funktioner i app’en: 

  • En profil hvor du vælger, hvilken info du vil dele som fx navn, instrument, kontaktoplysninger, alder, beskæftigelse, kompetencer, billede, genre, honorar mm.
  • Kalender der viser, hvornår du er ledig.
  • Placering for søgning, når du er ude at rejse.
  • Flere profiler for dig og dit band/dine bands via app’en Live Music Search.  

Sådan gør du:

Log dig ind i Mit DMF og klik på "Medlemsfordele" (klik på ”glemt brugernavn” hvis det er første gang, du logger på i det nye medlemssystem).

LÆS MERE: 

www.facebook.com/musiciansearch/videos/223176764792539/ (kort video med beskrivelse af app'en)

www.facebook.com/musiciansearch/

DMF Forsikring har sponsoreret Musician Search