• A +
  • A -
  • print

Tag med til Japan

12.08.2015 af Morten Fischer DMF

Christopher og Nabiha har allerede været i Japan, og i november drager en nordisk handelsmission igen til Solens rige. Bands der ønsker at søge om at komme med på turens showcases skal ansøge senest 25. august.

Fra 18. til 20. november går turen til Japan. Musikfremstødet arrangeres af MXD via det nordiske NOMEX-samarbejde.

”Big in Japan” var bl.a. titlen på et 80’er hit med gruppen Alphaville – og drømmer du også om at slå igennem i Japan skal du snart ansøge om at komme med på det nordiske fremstød. Branchefolk og musikere rejser til Tokyo for at afsøge det japanske musikmarked. Det foregår fra 18. til 20. november og arrangeres af MXD via det nordiske NOMEX-samarbejde.

Sådan ansøger du

Danske bands, som ønsker at komme i betragtning til showcasen skal indsende en kort bio med link til musik/videoer samt info om det forretningsmæssige set-up og udgivelse(r) og andre eventuelle aktiviteter i Japan. Materialet sendes pr. mail til thomas@remove-this.mxd.dk og al info skal være på engelsk. Bliver dit band udvalgt kan du få ”eksportstøtte til markedsudvikling”, efter de gældende regler.

Om produktionen

Fremstødet er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske eksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark). Showcasen produceres i samarbejde med Creativeman, som står bag nogle af Japans største musikfestivaler (fx Loud Park og Summer Sonic). Det samlede fremstød projektledes af Music Finland.

Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder