• A +
  • A -
  • print

Tag til SPOT med DMF-rabat

28.02.2017 af Karen Bendix DMF

Som medlem af Dansk Musiker Forbund kan du få rabat på din billet til årets store branchefestival SPOT Festival i Aarhus.

Få rabat på din billet til årets store branchefestival i Aarhus - SPOT Festival. (Foto Karen Bendix)

SPOT Festival i Aarhus er årets store branchefestival, der i år kører fra 4. – 7. maj i og omkring Aarhus Musikhus. Nye navne og etablerede kunstnere bliver præsenteret i showcases. Udover musikken er der SPOT+, som er afdelingen for events, konferencer, vidensdeling og netværk.  

Igen i år kan du som DMF-medlem få et klækkeligt afslag i prisen på din billet til årets store musikbranchefestival SPOT Festival i Aarhus. Det vil sige, at du som medlem kan få rabat på akkreditering til SPOT, der både gælder SPOT Festivals musikprogram og SPOT+ - som er festivalens område for seminarer, konferencer og vidensdelings-afdeling.    

Normalprisen er på 870 kr. for alle fire dage inkl. gebyr. DMF medlemmer kan købe billet til rabatpris på 620 kr.  inkl. gebyr.  

Klik ind på MIT DMF og se under Medlemsfordele, hvordan du får rabatten.

 Om SPOT:

  • SPOT Festivalen foregår i Aarhus i dagene fra 4. – 7. maj 2017, rundt om og i Musikhuset, Musikkonservatoriet og på forskellige spillesteder i Aarhus.
  • Se meget gerne mere på www.spotfestival.dk og på www.spotplus.dk, som i løbet af de kommende uger vil blive opdateret med mere indhold.
Nyheder fra MUSIKEREN

Spillested overtræder ikke ligestillingsloven

06.02.2019

Kulturminister Mette Bock giver grønt lys til spillestedet Forbrændingen, så de i hele 2019 udelukkende kan booke kvindelige hovednavne til plakaten med tilskud fra honorarstøtteordningen.

Barbara Hannigan modtager Sonnings Musik 2020

06.02.2019

Det bliver sangerinde og dirigent Barbara Hannigan, der modtager den prestigefyldte Léonie Sonnings Musikpris i 2020.

Relaterede nyheder

Diversitet på SPOT - 08.03.2017 16:00