• A +
  • A -
  • print

UHØRT åben for tilmeldinger

11.02.2019 DMF

Velvet Volume, The Minds of 99 og Iris Gold har alle stået på scenen. Nu har du chancen for at spille på årets UHØRT Festival.

Foto: EHBFotografia, BAEST på UHØRT Festival 2017

Får dine sangtekster hårene til at rejse sig? Er din lyd så tung, at den giver metalhoveder hold i nakken? Er øvelokalet for småt, og drømmer du om en større scene? UHØRT Festival er på udkig efter de nye danske bands og solister, der skal imponere publikum over to lækre sommerdage i august.

Er det dig? Så smid en ansøgning afsted. De optrædende musikere bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 39 navne fra en pulje på hele 709 ansøgere valgt til at præsentere årets allernyeste musik.

Alle kan søge

Alle interesserede opfordres til at ansøge - uanset genre, køn og geografi - både bands eller solister, nye og erfarne musikere, som ønsker nå ud til et bredere publikum, samt mere etablerede musikere, der optræder i nye konstellationer. Alle kan ansøge om en plads - Det er først og fremmest efter kvaliteten af musikken der er afgørende!

Alle ansøgninger bliver gennemlyttet og vurderet af landets største lytteudvalg, som består af omkring 30 erfarne musikpersoner fra landets spillesteder, radioer, musikblade, festivaler, øvelokaler m.m.

Stigende interesse

De senere år har UHØRT Festival oplevet en massiv interesse fra både publikum, branche og medier. Sidste år gæstede 2.000 musikelskere festivalen, der løb over to dage med musik på tre scener.

Send en ansøgning inden onsdag den 27. marts 2019 kl. 12.00, hvis du vil have et seriøst skub på vejen mod stjernerne.  

Ansøg her www.uhoert.dk/ansoegning

I år afholdes UHØRT Festival d. 23.-24. august på Enghavevej 80-82 i København. Se mere på www.uhoert.dk og på www.facebook.com/uhoert