• A +
  • A -
  • print

Instrumentforsikring

Danmarks bedste instrumentforsikring

NYT: DMF Forsikring er nu blevet billigere - igen: Det koster kun 10 kr./md. at forsikre op til 20.000 kroners grej. Du kan fortsat helt gratis forsikre for op til 10.000 kroners grej.
Udgifterne til instrument-forsikringen kan tilmed være fradragsberettiget (Læs nederst på siden).

>>> TILMELD DIG INSTRUMENTFORSIKRING HER

>>> OPDATÈR INSTRUMENTLISTEN

DMF Forsikringen dækker alle skader opstået ved beskadigelse, ødelæggelse eller tyveri. Med de undtagelser som du kan læse om i det følgende, og selvfølgelig kun, når du opbevarer dine instrumenter på betryggende vis og i øvrigt passer godt på dem.

LÆS OGSÅSådan tyverisikrer du dit studie


Ingen selvrisiko

  • Dansk Musiker Forbunds instrumentforsikring har INGEN selvrisiko!
  • Forsikringen dækker i musikerens bolig, øvelokaler og på arbejdspladser samt under anvendelse, ophold og transport.
  • Forsikringen dækker over hele verden.
  • Forsikringen dækker også ved transportskader, samt ved indbrud i biler og i trailer. Dog kun hvis køretøjet var lukket og aflåst, og voldelig opbrydning kan konstateres

Du kan i forsikringsbetingelserne læse mere om forsikringen, bl.a. hvor forsikringen ikke dækker. Se også priser på forsikring .

OBS: Forsikringen erstatter og overflødiggør ikke din private indbo/husstandsforsikring


 

Husk instrumentlisten

  1. Forsikringen dækker ikke instrumenter du har lånt af kolleger eller venner, og som altså ikke tilhører dig. Forsikringen dækker dog instrumenter på udlån fra anerkendte udstyr/musikforretninger i en periode på op til max. 14 dage fra det tidspunkt, hvor instrumentet er udleveret fra forretningen. Husk i forbindelse med udlånet at få skriftlig dokumentation fra forretningen for instrumenternes værdi, lånetidspunkt osv.
  2. Forsikringen dækker kun instrumenter, grej m.m. der er anført på den instrumentliste, du har indsendt til DMF i forbindelse med din tilmelding og de eventuelle rettelser, du senere måtte meddele DMF. Det er derfor vigtigt at du altid, når du skifter ud eller anskaffer nye instrumenter giver DMF skriftlig besked om det. Sådan gør du!
  3. Husk også, at den reelle værdi af dine forsikrede instrumenter skal stemme overens med forsikringssummen. For at du kan vælge den helt rigtige forsikringssum, er det en god idé at kontakte en anerkendt udstyrs/musikforretning, som kan give dig en vurdering af dine instrumenters aktuelle værdi.

Skattefradrag for forsikring

Udgiften til instrumentforsikring kan trækkes fra i skat, når man er professionelt udøvende musiker. ”Skattebesparelsen er ca. 30 % eller mere. Det afhænger af, hvilken kommune man bor i, og om man er lønmodtager, honorarmodtager eller selvstændigt erhvervsdrivende,” fortæller DMF’s skatterådgiver, Trine Budtz.


Finanstilsynets redegørelse

Finanstilsynets redegørelse efter inspektion af DMF Forsikring kan downloades her


Kontakt/tilmelding

Nicole Nykjær Jørgensen

Vedr. Instrumentforsikring

nnj@remove-this.dmf.dk
Tlf: 35 240 240

Gert Hansen
Forsikringsrådgiver
gha@remove-this.dmf.dk
Tlf: 35 240 240