• A +
  • A -
  • print

Kontingent

Der er mange varianter af et fagforeningsmedlemskab i DMF. Kontingentet skræddersys til netop den situation, du er i. Se her på siden hvad et koster at være medlem af DMF.

Et medlemskab koster kr. 363 pr. måned (excl. lokalafdelingskontingent)

Udover betaling til hovedforbundet skal du også betale et mindre kontingent til din lokale afdeling af Dansk Musiker Forbund.

Hvis du er under 23 år betaler du et nedsat kontingent, der udgør kr. 100 pr. måned. I øvrigt er de første 3 måneders medlemskab gratis.

Hvis du er i gang med uddannelse betaler du også et nedsat kontingent, der udgør kr. 188 (excl. lokalafdelingskontingent). Dette forudsætter dog, at du overfor administrationen kan dokumentere, at være i gang med en uddannelse. Dokumentationen skal indeholde en ophørsdato.

Hvis du overgår til pension (hermed menes folkepension, førtidspension samt pensionering fra et orkester og lignende) og har været medlem af Dansk Musiker Forbund i minimum 10 år kan du anmode om at få dit kontingent nedsat – dette vil herefter udgøre kr. 110 pr. måned.

Hvis du er sygemeldt eller har midlertidig udlandsophold over en længere periode kan du anmode at få dit kontingent nedsat (excl. lokalafdelingskontingent).

Hvis du er dimittend tilbydes du 3 måneders gratis medlemskab af Dansk Musiker Forbund og FTF-A´s a-kasse (excl. lokalafdelingskontingent).

Kontingentsatser pr. 1. april 2017 til hovedforbundet

 

 

 

Almindeligt kontingent

(excl lokalkontingent)

Unge under 23 år

.................           

I gang med en uddannelse

(excl lokalkontingent)

 

Kontingent incl. betaling til strejkefond

363

100

188

Vær opmærksom på at dit kontingent er fradragsberettiget.


Læs også: Du tjener penge på dit medlemsskab af DMF 

DMF - en god forretning for dig!

Du kan se forbundets love her – medlemskaber fremgår af §3, stk. 4.

  

Meld dig ind i DMF her