• A +
  • A -
  • print

DMF tilbyder

Oversigt over nogle af Dansk Musiker Forbunds services og tilbud til medlemmer.

Forsikringer

Især instrumentforsikringen er meget populær og vigtig for Dansk Musiker Forbunds medlemmer, idet man GRATIS kan forsikre grej for op til 10.000 kr. Det er Danmarks bedste og billigste! Dansk Musiker Forbund betaler derudover tre væsentlige forsikringer for dig. Dette er inkluderet i dit medlemskab.Ydermere er der en række andre forsikringsmuligheder herunder rejseforsikring. Læs mere

Kontraktrådgivning

Inden du skriver under på en job-, plade-, management-, eller anden kontrakt giver vi dig gerne rådgivning og vejledning, og vi bistår selvfølgelig også ved forhandlingerne. Læs mere

Juridisk bistand

Får du problemer med kontraktbrud, annulleringer eller med at få dine penge udbetalt, hjælper vi med sagen. Dansk Musiker Forbund betaler alle udgifter til de retssager, skattesager o.lign., vi fører for dig.

Skatterådgivning

Du behøver ikke at være på vej til "torskegilde", før du får hjælp. Vi kan ikke tilbyde at lave din selvangivelse, men vi kan tilbyde dig al den hjælp og vejledning, du har behov for. Læs mere

Rådgivning og sagsbehandling vedrørende ophavsret

Som musiker eller sanger har du særlige rettigheder efter ophavsretsloven. Dansk Musiker Forbund hjælper dig med sagerne.

A-kasserådgivning

Dansk Musiker Forbunds A-kasse-service sidder klar til at rådgive og vejlede vedrørende dagpenge, ledighedserklæringer, arbejdsdokumentation og blanketter. Vi hjælper dig med at få styr på tingene. Læs mere

Kurser, uddannelse og efteruddannelse

Artlab er Dansk Musiker Forbunds kursuscenter, som løbende udbyder forskellige kurser, workshops, foredrag og masterclasses.
Artlab er stedet, hvor du som musiker kan få idéer til at videreudvikle platform, netværk og karriere.
Artlab driver samtidig jobscenen.dk, som er Danmarks eneste jobportal for kunstnere.

Hos Artlab tilbyder vi også alle medlemmer et årligt gratis karrieretjek, hvor du kan få feedback på dine planer, strategier, udfordringer og ønsker for karrieren. 

Rabatter og tilbud

Billeje, indkøbsforening, cd-fremstilling, hotelrabatter, gratis stregkoder. Det er blot nogle af de tilbud, et medlemskab giver adgang til, ligesom du kan leje kunstnerboliger i Italien og Danmark. Læs mere

Udgiv din musik

Flere og flere musikere udgiver selv. Dansk Musiker Forbund har derfor etableret selskabet Gateway Music ApS. Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og gør det derved lettere for musikere, der gerne vil selv. Læs mere

Fagbladet MUSIKEREN

MUSIKEREN er musikernes fagblad og udkommer med nyt fra den faglige front og branchen samt aktuelle interviews, kulturstof, test af instrumenter, politiske analyser og artikler med alt, som er nødvendigt for den professionelle musiker og musikunderviser. MUSIKEREN suppleres med Dansk Musiker Forbunds e-NYT, det elektroniske nyhedsbrev, som bringer dig korte, kontante og relevante nyheder og stillingsopslag endnu hurtigere. Bladet og e-NYT er gratis for medlemmer af Dansk Musiker Forbund. Se tidligere udgaver af fagbladet her.

Musikundervisere

Dansk Musiker Forbund tilbyder medlemmer på musikskoleområdet målrettet rådgivning i overenskomstspørgsmål, bistand ved lønforhandlinger og ansættelse og generel hjælp ved problemer på arbejdspladsen.

Efter de offentlige overenskomstområders overgang til Ny Løn, er lønforhandlingerne blevet særligt vigtige for musikskolelærerne, da alle ansættelser principielt skal forhandles med kommunen en gang om året.
Dansk Musiker Forbund har del i forhandlingskompetancen i Fællesudvalget for Musikundervisere indenfor Musikskoleområdet (FMM). Dans Musiker Forbund er med i den fælles (FMM)-uddannelse af tillidsrepræsentanterne på musikskolerne, kurser i Ny Løn, som vil blive suppleret med kurser i forhandlingsteknik og lønberegning.

Dansk Musiker Forbund har et landsdækkende netværk af kontaktpersoner på musikskolerne.
Kurser specielt for musikskoleundevisere er en vigtig del af Dansk Musiker Forbunds kursusudbud. Pædagogiske efteruddannelseskurser i såvel instrumental -og holdundervisning som rotation og metodik.

Læs mere