• A +
 • A -
 • print

Velkommen til DMF Herning

Lokal afdeling af Dansk Musiker Forbund

Herning afdelingens bestyrelse

Formand
Jann Guldhammer
Søndergade 19b
7480 Vildbjerg
tlf. +45 22975449
formand@remove-this.dmf-herning.dk
Jann Guldhammer

Næstformand
Rasmus Feldborg
Baunehøjen 27
6933 Kibæk
tlf. +45 27184158
rasmus@dmf-herning.dk
Justin Henry Burnay

Kasserer
Bent Clemen Pedersen
Færøvej 4
7400 Herning
tlf. +45 40865820
kasserer@remove-this.dmf-herning.dk
Bendt Pedersen

Sekretær
Egon Jakobsen
Viborgvej 333, Bjergby
7830 Vinderup
tlf. +45 40868285
egon@dmf-herning.dk
Rasmus Feldborg

Bestyrelsesmedlem
Ruben Junge
Asagaarden 53 1. th
7500 Holstebro
tlf. +45 21686993
ruben@dmf-herning.dk
Thobias Hørup

Lidt om DMF’s lokalafdeling i Herning

Vi er meget mere end en fagforening for dig. Vi lægger os på sinde at være tæt på dig hele året. Vi er af den overbevisning, at et medlemskab af vores afdeling, ikke blot skal være en post på dit budget, men en aktiv og meget synlig medspiller i dit musikliv.

 • Du mærker DMF-Herning i forhold til lokalt forankret kursusvirksomhed
 • Du mærker DMF-Herning i forhold at skabe spillejob, til særlige arrangementer
 • Du mærker DMF-Herning fordi bestyrelsen er progressiv og har en mission
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi kæmper for musikken vores område af Danmark
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi er aktiv sparingspartner i musikmiljøet
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi kæmper din sag, når noget går galt
 • Vi mærker dig, fordi vi lytter til dig og dine ideer
 • Vi mærker dig, fordi vi også kommer til dine koncerter
 • Vi mærker dig, fordi du er betydningsfuld for os
Der er mange flere grund til at blive medlem af DMF-Herning, end den fantastiske forsikring du får til dig og dine instrumenter. Som medlem af vores afdeling, bliver du også en medspiller til hele det store område af Midtjylland, som vi betragter som vores kerneområde. Vi glæder os til at modtage din ansøgning om medlemskab.


Med venlig hilsen

Jann Guldhammer
Formand for DMF-Herning


Artikler fra DMF-Herning

10 jeg ka' li' på ReSpin

Dansebanden er et 7 mands orkester fra HerningDansk Musiker Forbund i Herning er en stor aktør i det lokale kulturmiljø. Et af de tiltag vi er med i hedder " 10 jeg ka' li' ", og foregår i Vinylplade forretningen ReSpin i Herning. Det giver genlyd i lokalsamfundet, og denne gang så meget, at vi ramte forsiden på Herning Folkeblad.

Læs artiklen fra Folkebladet her


Little Masters Of Music

Dansebanden er et 7 mands orkester fra HerningPeter Bjerrum har udviklet fag-faglige værktøjer, til at styrke musikundervisning i grundskolen. Han lægger stor vægt på at musikundervisning skal betragtes som et fag. Man kan ikke føle sig til at spille musik, siger han, man kan lære det. Little Masters Of Music er en metode der hæver nulpunktet, for alle der deltager.

Læs artiklen her

Dansebanden - mere end bare musik

Dansebanden er et 7 mands orkester fra HerningVi møder dansebanden i deres øvelokale en bidende kold efterårsdag på Ikast Musikskole. Solen skinner og stemningen er høj, men det er ambitionerne for deres 7 mands store danseorkester også.

Læs artiklen her

12 koncerter i 12 byer på 12 timer

DMF Herning arrangerer 12 koncerter på 12 timer i 12 byerDen 24. oktober sendte DMF-Herning en lastbil rundt i Herning Kommune med 9 musikere, der skulle spiller 12 koncerter på 12 timer i 12 byer. Det blev en dag med masser af musik både klassisk og rock.

Artiklen er fra Herning Folkeblad

Læs artiklen her

50 år som medlem af DMF-Herning

Orla Thode Karlsen fejrede i 2017 50 års jubilæum som medlem af DMF-Herning Den 1. juni 1967 bankede det på døren hos Gerda og Orla Thode Karlsen. Udenfor stod daværende formand for DMF i Herning, Werner Christensen, sammen med en repræsentant fra Hovedforbundet i København. Orla havde ansøgt den lokale afdeling om optagelse i forbundet

Læs artiklen her

Generator i Ringkøbing

Generator i Ringkøbing støttes i stort omfang af private virksomheder Spillestedet Generator er især støttet af byens virksomheder, dog hjulpet lidt på vej af Ringkøbing/Skjern kommune. Artiklen handler om de fantastiske muligheder musikken har i Ringkøbing.

Læs artiklen her

Violinbyggeren fra Fanø

Werner Christensen - 65 år som medlem af DMF i Herning Efter et langt arbejdsliv hos DSB, opdagede Søren Pedersen fra Fanø, at han havde håndelag for at bygge violiner. I dag har han en stor samling af unikke håndbyggede violiner.

Læs artiklen her

65 år som medlem af DMF-Herning

Werner Christensen - 65 år som medlem af DMF i Herning Hans elskede trommesæt er nu gået i arv til barnebarnet, der viser stor interesse for at gå i farfars fodspor, og hvem ved – måske et kommende medlem af Dansk Musiker Forbund.

Læs artiklen her

Henrik Bank i Nashville

Henrik Bank i Nashville En aften sad han og surfede lidt på nettet efter inspiration, og prøvede nærmest for sjov at søge på studier i Nashville. Ud af cyberspace kom Larry Beaird studie frem på skærmen. Det kom der en tur til USA og en ny EP ud af.

Læs artiklen her

Nodesamler med ambitioner

Poul Lützhøft - nodesamler fra Herning Poul Lützhøft har samlet noder hele livet, og har i dag en samling på mindst 1.000 orkester noder, og nok 5 gange så mange noder for enkelt instrumenter. Han søger musikere, som kan spille efter noderne.

Læs artiklen her

Michael Kratz spiller westcoast rock

Michael Kratz Med en fanbase på mere en 10.000 medlemmer, er der ingen tvivl om, at Michael Kratz har appeal til mange musikelskere. Stilen er American Westcoast, som han dyrker med stor entusiasme. I artiken taler vi med Michael om, at nå sit publikum og om processen at skrive sange og udgive sin musik.

Læs artiklen her

Kjurious - Rock på den store klinge

Kjurious Orkestret Kjurious vil så gerne ud og spille, på de store spillesteder. De spiller udelukkende egne kompositioner. Numre som allerede har bevist deres værd, ved blandt andet at være med i kapløbet om at vinde karrierekanonen på P3.

Læs artiklen her

Moonlight - fritidsorkester fra Herning

Orkestret Moonlight fra Herning Der findes mange måder at drive musikvirksomhed på. I orkestret Moonlight fra Herning, har de valgt at drive orkestret som en forening, med både aktive og passive medlemmer. Alle indtægter fra spillejob, går til foreningens kasse.

Læs artiklen her

DMF-Herning fylder 100 år

DMF-Herning fylder 100 år Den 5. august 1911 stiftede en flok gæve musikere Herning Orkesterforening. I den anledning 100 årsdagen, udgav DMF-Herning et jubilæums blad, som Flemming Nordenhof forfattede.

Læs artiklen her