• A +
  • A -
  • print

Velkommen til DMF Trekanten

Emma Knauf´s fond


DMF Trekanten har valgt at udlodde de sidste 8.200,- kr. fra afdøde

pianist Emma Knauf's fond. Fonden hørte oprindelig til under den

tidligere DMF Horsens afdeling, og blev derfor en del af DMF

Trekanten, da afdelingerne blev slået sammen for nogle år siden.


For mange år siden blev der uddelt penge fra denne fond primært til

unge skuespillere eller musikere. Gerne til  dygtiggørelse indenfor

sit fag, som rejselegat udviklende projekter eller lignende.


DMF Trekanten ønsker i 2018 at bruge det sidste af fonden til en eller

måske to ansøgere. Bestyrelsen vil ikke ligge sig helt fast på

kriterierne, men vil gøre sit bedste i udlodningen af de sidste midler

fra Emma Knauf's fond. Det er alene DMF Trekantens bestyrelse der

afgør hvem der eventuelt modtager beløb fra fonden.


Ansøgning skal sendes til afdelingsformand Tommy Vesterlund på mail:

tommyvesterlund1@gmail.com senest mandag den 30 april 2018.

Tildelte vil få direkte besked fra DMF Trekanten. Ansøgere skal være medlem af

DMF Trekanten, og må ikke være i restance med kontingentet.

 

Med venlig hilsen

   Bestyrelsen

--------------------------------------------------

Populær søndagshygge

Flere end 20 medlemmer og ledsagere havde meldt sig til julehygge og bigband i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Efter kommentarerne at dømme både under og efter arrangementet så må DMF Trekanten gerne holde flere lignende uformelle komsammener.

Ved et heldigt sammentræf kunne søndagshyggen denne gang kombineres med Fredericia Big Bands årlige julekoncert. Så efter tre lækre snitter gik den kollegiale snak ved bordene i små to timer. Da bigbandet havde stillet op og havde holdt lydprøve, fik orkestrets dirigent, Knud Schwaner, mulighed for at fortælle om Fredericia Big Band. Det er grundlagt for 30 år siden af vore medlemmer Leif Urhøj og Finn Træde, som dog ikke længere er med, men det er flere andre medlemmer af DMF Trekanten. De to grundlæggere kunne ved den efterfølgende koncert med tilfredshed konstatere, at deres initiativ dengang var helt rigtigt.

Sidst DMF Trekanten holdt hyggeeftermiddag i Det Bruunske Pakhus var menuen chili con carne. Denne gang var der en lille – men meget effektfuld – dessert i form an chili uden con carne. Vores festmusiker m.v. og bestyrelsesmedlem, Nicolai Damgaard, som altid er oppe på beatet for at underholde publikum, fik lokket formand og næstformand til at smage en ”mellemstærk" chili til nogen morskab for resten af forsamlingen. Og vistnok også lidt medlidenhed. Fo det vare absolut ikke nogen morskab for de involverede. Der måtte det meste af en liter mælk til at dulme de værste brandskader i mund og svælg.

Koncerten med Fredericia Big Band fik også mange rosende ord med på vejen. Det var velspillende og repertoirevalget var bredt og selvfølgelig med lidt indlagt julestemning. I dagens anledning havde bigbandet hidkaldt den fremragende sanger Søren Okholm, som ikke lagde skjul på, at han havde ladet sig inspirere meget af Frank Sinatra. Det er jo ikke den værste inspiration, og slet ikke når Søren Okholm lever så flot op til sit forbillede, som han gør.

Vellyden i det ikke voldsomt store, men propfyldte lokale skyldes udover orkestret også pakhusets særdeles kompetente lydmand.

Flere af medlemmer spurgte, hvornår vi ses igen. Svaret er, at DMF Trekanten holder ”nytårskur” søndag eftermiddag, den 26. januar 2014 i cafeen på Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Nærmere om det, men sæt bare kryds i kalenderen.

Og så holder vi den ordinære generalforsamling søndag den 23. februar 2014 kl. 17 på Bramdrupdam Kro i Kolding med efterfølgende spisning.

Glædelig jul og godt nytår

Hans Rømer

PROMOVIDEO FOR SELSKABSMUSIKERE..
<media 3046>Læs alt om det fantastiske tilbud her...
</media>

Musikstudiet i Vejle

Venlig hilsen
Bjarne E. Nielsen

 

DMF Trekantens hjemmeside

Skriv på denne mailadresse hvis man har spørgsmål til DMF Trekantens hjemmeside eller har gode ideer til forbedring af siden.. DMF Trekanten


Vigitig!

husk at opdater jeres login!