• A +
  • A -
  • print

Find dit næste job på Jobscenen

På Jobscenen finder du Danmarks største samling af musikerrelevante stillinger.

FIND JOBBET PÅ

Ud over egentlige musikerstillinger bringer vi også jobs, der kan bestrides af musikere, der ønsker en supplerende indtægt fra et job, som passer ind i en musikalsk karriere.

Musikerjobs, kulturjobs og andre jobs

Jobscenen.dk er det nemt at finde jobs, der kan være relevante for musikere. Gå til ”Find job” på forsiden og søg derefter på ”Musik/Sang/Lyd” eller på ”Ikke-kunstneriske jobs”.

Hele tiden nye jobs

Der bliver slået nye jobs op flere gange ugentligt. De nyeste jobs figurerer altid øverst på sitet, så det er nemt at holde øje med nye opslag. Noter eventuelt jobannoncens nummer og nøjes med at se jobs med højere nummer, næste gang du søger.

Jobscenen kan spare meget af din tid

Arbejdsgiverne lægger selv annoncer på Jobscenen. Musikeren supplerer med jobannoncer fra bladet. Og der udover scanner vi 1-2 gange ugentligt flest mulige jobkilder på nettet og kopierer relevante jobs ind på Jobscenen.
Så kan du bruge din tid på at søge jobs - i stedet for at finde frem til dem.

Jobs på Facebook

Hvis du bruger Facebook og finder Jobscenen.dk's Facebookside, kan du få løbende besked om nye udvalgte jobannoncer.

Jobscenen er etableret af Artlab/Dansk Musiker Forbund i samarbejde med Dansk Skuespillerforbund og Københavns og Frederiksberg Kommuner og drives i dag af Artlab/Dansk Musiker Forbund .

Vi er helt vilde med din mening

Vi er til for dig, så alle dine meninger, ros/ris, ideer og forslag er meget velkomne. Skriv på kontakt@remove-this.jobscenen.dk

(PS. Jobscenen er ikke et bookingbureau, men Danmarks eneste jobportal for kunstnere)

www.jobscenen.dk