• A +
  • A -
  • print

Musikkens Hus på Fanø

Musikkens Hus i Sønderho på Fanø kan lejes af musikere og komponister med behov for arbejdsro til diverse musikalske aktiviteter, eksempelvis koncentreret øvning til koncert/turne/indspilning, demoindspilning, komponistvirksomhed m.m.
Huset indeholder et Hindsberg flygel og grundlæggende lyd/optageudstyr.

Huset med navnet ”Villa Blanca” er en godt 100 år gammel gennemrestaureret kaptajnsvilla, beliggende centralt i den gamle skipperby på Fanøs sydspids. Der er gåafstand til busstation, dagligvarebutik, spisesteder, forsamlingshus m.v.

Huset er indrettet med stor møbleret vinkelstue, velegnet som prøve/koncertlokale, samt køkken og bryggers i stueetagen. I overetagen er der 2 større værelser, 2 små soverum og et badeværelse. Af udstyr forefindes et Hindsberg flygel, grundlæggende lyd/optageudstyr samt diverse stativer. En liste over husets udstyr kan rekvireres.

Sønderho har gennem mere end hundrede år tiltrukket forfattere, kunstnere, musikere m.fl., og er årligt hjemsted for både en klassisk guitarfestival og folkemusikfestivalerne Godtfolk og Fanø Free Folk Festival. En del af husets gæster har afholdt huskoncerter med stor opbakning fra både lokale og turister i byen.

I tilfælde af større grupper end huset kan rumme til overnatning, kan der lejes værelser i det lige overfor liggende Brinch Hjem, ligesom der er mange sommerhuse i byen til udlejning.

DMF har været med i etableringen af Musikkens Hus og er fortsat aktiv i driften med et medlem af husets bestyrelse, men står IKKE for udlejning.

Yderligere information om priser m.m. samt leje kan ske på www.musikkenshusfanoe.dk