• A +
  • A -
  • print

Professionelle musikere passer på værktøjet

DENNIS PASSER PÅ HØRELSEN

 

På Copenhagen Guitarshow kan du møde den danske guitarist Dennis Flacheberg, der på fortæller om sine erfaringer med in-ear monitors.

Det sker på Pas På Hørelsens stand.
Lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober 2017.
Begge dage kl 11:00 - 12:00 og 13:00-14:00

Dennis Flacheberg er måske ikke så kendt i det offentlige rum, men i musikbranchen ved alle hvem den 33-årige talentfulde guitarist er. Han har turneret og indspillet med et hav af navne, rækkende fra Burhan G, Wafande, L.I.G.A, Peter AG, Mathilde Falch til Johnny Logan og Sanne Salomonsen.

Dennis er opvokset i Haslev og Næstved og har fået sin musikalske ”uddannelse” via medvirken i et hav af bands, skolekoncerter, musicals og teatershows. På hans hjemmeside fortæller han at han i 2003 blev optaget på MGK i Nykøbing Falster. ”Jeg har jo ellers spillet på alt fra værtshusjobs i provinsbyerne til stadionkoncerter samt turneret i England og Skotland,” fortæller Flacheberg, der nu er bosat i København. ”Her har jeg nu det meste af mit musikalske virke. Jeg har været jamvært på flere af byens jamsessions og spiller med en masse dejlige musikere.”

Gyldne instrumenter og gyldne ører

Dennis Flacheberg har jeg en stor passion for gamle instrumenter og ejer en stribe Fender og Gibsons fra de gyldne årgange.

På Copenhagen Guitarshow er det dog først og fremmest in-ear monitors, han vil fortælle om. Kampagnen ”Pas på hørelsen” hjælper musikere med at passe på et af de vigtigste værktøjer en musiker har, nemlig ørene. Og Dennis stiller op for DMF og Pas På Hørelsen. På standen kan man møde guitaristen og personligt få at høre om hvordan man som musiker kan beskytte sig selv og sine ører.

Som turnerende musiker har han gjort meget brug af in-ear monitors og har som guitarist og sanger samlet en del viden omkring monitorforhold m.m.

Denne sommer har Dennis bl.a. turneret med L.I.G.A, Back to Back og Jakob Sveistrup. Så det er en guitarist i storform, man kan møde på det kommende Copenhagen Guitarshow, der finder sted i København den sidste weekend i september.


Mød tidligere ambassadører for Pas På Hørelsen nedenfor

Hør Ayoe Angelica på videoen - og hør, hvorfor hun passer særlig godt på sin hørelse

Mød Waqas Qadri fra Outlandish. Han giver her gode råd til sine kollegaer i musikbranchen.


Følg Per Vers' vej til in-ear-monitors i disse to videoer. 


Pas På Hørelsen er en informationskampagne
der rådgiver om sund omgang med lyd.

Pas På Hørelsen er et samarbejde mellem
Dansk Musiker Forbund og GN Hearing Danmark A/S.

Rytmiske musikere spiller kraftigere end forventet

Agnete Hoffmann-Petersen præsenterede ved Pas På Hørelsen i Odense en ny undersøgelse fra Odense Universitetshospital.

Læs Agnetes artikel i fagbladet MUSIKEREN, der bl.a. afslører at 46% af rytmiske musikere har tinnitus.